Diez_General-cover.jpg
Black Friday la Top Shop continuă și revine cu cea mai importantă OFERTĂ a acestei luni. Doar o singură zi – 26.11.21 ai parte de -26 % REDUCERE la absolut toate produsele, dar și alte oferte special de până la -70 %.

Top Shop, Dormeo, Delimano, Rovus și Walkmaxx vă îndeamnă să vă conectați la nebunia Black Friday și să profitați de REDUCERI de la -26 % până la -70 %. Doar pentru voi au fost pregătite prețuri exclusive și oferte speciale pentru produsele de TOP.

În fiecare an, Top Shop încearcă să bucure clienții cu cele mai atractive prețuri și cele mai calitative produse. Dormitor, bucătărie, frumusețe, sănătate sau sport, indiferent de ce aveți nevoie găsiți la ei. Nu ezitați să-i anunțați și pe cei dragi despre REDUCERILE de Black Friday. Ziua fenomen vă uimește din nou.

Dar asta nu e tot. De Black Friday s-a lansat și o MEGA TOMBOLĂ. Astfel, procurând biletul de loterie la preț de doar 39 lei aveți șansa să câștigați marele premiu în valoare de până la 80.000 lei, precum și alte premii valoroase. Nu ezitați să procurați biletul.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul top-shop.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul de telefon 022 264 193. Shopping plăcut tuturor!

Preluat de la: diez.md