1533295344822.png

Așa cum v-ați obișnuit deja de ani buni, Planeta Clounella revine și în luna lui gustar cu un spectacol caritabil pentru a o ajuta pe Anca, fetița care de 8 ani luptă să meargă.

De această dată, evenimentul va avea loc pe 19 august, începând cu ora 16:00, la Palatul Republicii. Spectacolul va fi de tip familial și se va desfășura în decursul a 4-5 ore, în timpul căruia vom organiza următoarele activități:

– Zone de distracții pentru copii: facepainting, workshop-uri interactive, colorarea figurinelor din gips,etc. absolut gratuite

– Zona de tobogane unde copiii se vor putea juca gratuit pe tot parcursul evenimentului.

– Zona teatrală: se vor organiza 2 spectacole cu durata de 30-45 minute cu pauze de aproximativ 15 min. și 2 blocuri de animație.

– Zona tombolei caritabile: se vor amenaja stand-uri speciale unde vizitatorii vor procura tichete de participare pe tot parcursul evenimenteului, iar la finele acestuia vom face extragerea, în urmă căreia vor avea șansa de a câștiga premii de la parteneri. Toți banii colectați în urma vânzării tichetelor vor fi donați Ancăi, fetița care are nevoie de intervenții chirurgicale la picioare.

– Zona de fotografie: copiii se vor fotografia alături de personajele de pe Planeta Clounella.

– Zona de lectură: Va fi amenajată o zonă cu bean baguri în care copilașii vor avea ocazia să ia o carte și să o răsfoască, astfel motivându-i să citească mai mult și să le demonstrăm că cartea este prietenul lor.

Biletele costă 50 de lei și pot fi procurate aici. Copiii până la 2 ani au acces gratuit.

Toți banii colectați în urma activității de facepainting, dar și a cumpărării tichetelor pentru tombolă vor fi donați.

Despre istoria Ancăi puteți afla accesând pagina aici, iar mai multe detalii despre eveniment descoperi pe pagina de Facebook.

Preluat de la: zugo.md