Cover.jpeg
Ce este Live Stream Sales? LSS este o tehnologie în care se combină prezentările video de produs cu posibilitatea de cumpărare în timp real. În premieră, poți să descoperi noi branduri și colecții inedite de la creatorii de modă din Republica Moldova care s-au lansat pe piața românească. Ai posibilitatea să alegi ținute vestimentare pentru sezonul de iarnă, haine casual funcționale și haine pentru copii.

Experimentează Fashion Live Sales astăzi, 3 decembrie, la ora 21.00.

Forma interactivă de prezentare a produselor de fashion face procesul de shopping mai simplu: în timp ce urmărești video-uri, poți adresa întrebări și primi răspunsuri –  astfel, vei putea cumpăra produsele dorite în direct. Ba mai mult, vei afla care sunt ultimele trenduri în sezonul toamnă-iarnă 2021 și ce se poartă acum de la gazdele evenimentului – stilista Rusanda Cebotari și prezentatoarea Nicoleta Adam, atât de populare în România, dar și în Moldova.

Vezi mai multe branduri din Republica Moldova pe pagina Din Inima și alege ce ți se potrivește la prima sesiune de shopping live pe pagina de Facebook – vineri, 3 decembrie ora 21.00. După premieră va urma o serie de evenimente Fashion Live Stream Sales, de aceea, te invităm să te conectezi chiar de la primul. 

Proiectul este inițiat de către APIUS și este realizat cu suportul Agenției de Investiții din Moldova și Activității de Susținere a Competitivității în Industria Ușoară și cea a Turismului, finanțată de Agenția de Dezvoltare Internațională a Statelor Unite (USAID), un proiect EDGE Buy-in. 

Preluat de la: diez.md