1536820997175.jpg

Centrul de Urbanism te provoacă să-ți petreci acest weekend altfel. Ieși din zona de confort și simte orașul diferit, încercând să înveți un nou dans – tangoul argentinian.

Sâmbătă, 15 septembrie, începând cu ora 17:00 ești așteptat la intersecția străzilor Veronica Micle cu Vlaicu Pârcalab, acolo unde, ghidat de sunetul ritmurilor de tango, vei avea partea de o seară specială, chiar în inima orașului, alături de alți zeci de chișinăuieni.

Aici, cei deja inițiați în arta acestui dans vor da startul evenimentului cu un Tango Open Air, după care va începe lecția cu profesioniștii. Instructorii clubului „Tango Argentino Chișinău” au pregătit un program format din două sesiuni-atelier, urmată fiecare de câte un interval în care veți pune în practică mișcările învățate.

Evenimenul face parte din seria de evenimente #NeVedem pe Micle în cadrul proiectului „Veronica Micle – strada pietonala”, care are scopul de a crea experienţe noi pe străzile Chişinăului. Evenimentul este gratuit și deschis deopotrivă celor neinițiați în tango, entuziaștilor, amatorilor și dansatorilor profesioniști.

Programul evenimentului: 

17:00 -17:30 Tango Open Air 

17:30 – 18:00 Workshop de tango argentinian cu Tatiana Gordinscaia și Pavel Lozan, instructorii clubului „Tango Argentino Chișinău”

18:00 – 19:00 Tango Open Air. Exersăm ce am învățat!

19:00 – 19:30 Workshop de tango argentinian cu Grigorii Demcenco și Liubovi Botnaru, instructorii clubului „Tango Argentino Chișinău”

19:30 – 21:00 Tango Open Air. Exersăm ce am învățat!

Mai multe detalii despre eveniment afli de pe pagina de Facebook.

Acest eveniment este organizat de către Centrul de Urbanism​, în colaborare cu asociația obștească EcoVisio,​ în cadrul proiectului #Micle Pietonală din programul Actors of Urban Change​, susținut de Robert Bosch Stiftung și implementat de MitOst e.V. Evenimentul mai este susținut de Guvernul Suediei.

Preluat de la: zugo.md