pixel.png

Daniel Craig, actorul care interpretează celebrul personaj James Bond, arată incredibil la vârsta de 52 de ani. Actorul a mărturisit că înducă o sesiune de 12 ore de sală şi o dietă strictă pentru a se pregăti pentru rolul agentului 007.

Recent, Daniel Craig a împlinit 52 de ani, ocazie cu care a vorbit deschis despre exerciţiile viguroase şi dieta pe care le-a urmat în ultimii 14 ani de când filmează pentru rolul lui James Bond. Vedeta mărturiseşte că urmează o sesiune la sală de 12 ore în fiecare zi pentru filmările peliculei No Time To Die şi, de asemenea, urmează şi o dietă strictă. Nu este de mirare că afişează un corp de invidiat şi că reuşeşte să se menţină în formă.

”Să fii James Bond necesită multă energie, iar el este determinat să se asigure că este pregătit pentru asta”, a spus o sursă apropiată actorului pentru Mail Online. ”Este un film de acţiune şi vrea să dea tot ce-i mai bun. Toată lumea se aşteaptă să arate impresionant atunci când va purta costumul pentru ultima oară”, a adăugat sursa.

<!–

Formul de quiz

–>

Pentru filmele anterioare Daniel şi-a petrecut dimineţile făcând exerciţii cardio, precum jogging sau cycling, înainte de a urma o oră de antrenamente cu greutăţi. Pentru că interpretează pentru a cincea oară rolul Agentului 007, actorul s-a pregătit intens din punct de vedere fizic. De asemenea, a recunoscut că în anul 2015 s-a confruntat cu anxietatea după ce a filmat Spectre.

”Nu voiam să mai fac încă un film”, a povestit Daniel Craig pentru GQ. ”Mă gândeam <<Oare chiar merită toată această muncă? Să trec iar prin toate astea?>> Şi nici nu mă simţeam pregătit fizic. D-asta a durat cinci ani”, a continuat actorul.

Momentan filmul No Time To Die a fost amânat din cauza COVID-19, ca metodă de prevenţie.

Preluat de la: csid.ro