pixel.png

Dana Rogoz se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară. Actriţa în vârstă de 34 de ani urmează să nască o fetiţă peste câteva zile. Pentru că pe toată perioada sarcinii şi-a ţinut fanii la curent cu evoluţia acesteia, vedeta a postat un mesaj pe blogul personal în care mărturiseşte că se teme de infectarea cu coronavirus. În privinţa sarcinii, actriţa s-a consultat cu medicul ei şi a decis să nască prin cezariană.

„Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezista stând în altă cameră decât cu tine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nici o teamă?! Cum?!”, a scris vedeta pe blogul personal. “Încerc, aşadar, să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viaţă, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunţă a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de tine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja”, a adăugat Dana Rogoz.

Pentru că este conştientă de riscurile la care s-ar putea expune, atriţa iese din casă doar atunci când merge la spital, pentru consult.

<!–

Formul de quiz

–>

“Trebuie neapărat să rămânem sănătoase! De aceea nu ieşim din casă decât pentru a merge la medic. Chiar acum câteva zile am trecut pentru prima oară prin cortul de triaj înainte să intru în spital. Doamne, ce ciudat a devenit dintr-odată totul! La început aveam foarte puternică senzaţia că e un vis din care cineva mă va trezi. Căci nu se poate să ni se schimbe tuturor viaţa peste noapte”, a încheiat Dana Rogoz.

Dana Rogoz (34) este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, în vârstă de 51 de ani, încă din anul 2012 şi au împreună un băieţel, Vlad, în vârstă de 6 ani. Cei doi se pregătesc să devină părinţi pentru a doua oară. Vedeta a făcut anunţul în urma unor serii de fotografii alături de soţul şi fiul ei, fiecare purtând piese vestimentare inscripţionate cu diferite mesaje prin care indică vestea cea mare.

 

Preluat de la: csid.ro