pixel.png

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a născut azi, 20 mai, o fetiţă perfect sănătoasă pe care nu a ezitat să o prezinte fanilor de pe reţelele de socializare.

Dana Rogoz, în vârstă de 34 de ani, a adus pe lume al doilea copil. Actriţa a publicat o fotografie imediat după naştere prin care o prezintă fanilor pe fiica ei, Lia Elena Dragomir.

“Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Şi aşa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, aşa că încă de dimineaţă trimit zeci de poze şi de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să îşi dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îţi ţii copilul sănătos în braţe. Te iubesc, minunea mea de fetiţă, te iubesc!”, a scris vedeta în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

<!–

Formul de quiz

–>

 

Pentru că ultimul trimestru de sarcină a prins-o în pandemia de coronavirus, Dana Rogoz a fost foarte atentă pentru a nu se infecta cu noul virus. Astfel, vedeta a ieşit din casă doar pentru a merge la spital, pentru consult.

 

În privinţa sarcinii, Dana Rogoz a dezvăluit că, în urma unei discuţii cu medicul ei, a decis să nască prin cezariană.

 

„Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezista stând în altă cameră decât cu tine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nici o teamă?! Cum?!”, a scris vedeta pe blogul personal. “Încerc, aşadar, să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viaţă, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunţă a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de tine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja”, a adăugat Dana Rogoz.

Preluat de la: csid.ro