pixel.png

Ştim că depresia este una dintre cel mai frecvent întâlnite afecţiuni, în special în rândul vedetelor. Dakota Johnson se numără printre acestea, motiv pentru care a decis să-şi spună povestea şi cum această boală i-a afectat copilăria.

Într-un interviu pentru publicaţia Marie Claire, actriţa în vârstă de 30 de ani a vorbit despre lupta sa cu această boală mentală şi cum a cerut ajutorul unui specialist.

”M-am confruntat cu depresia încă de când eram mică. Aveam vreo 14 sau 15 ani”, povesteşte actriţa. ”Asta s-a întâmplat atunci, cu ajutorul unui profesionist. Am învăţat să găsesc frumuseţea în toată această situaţie pentru că simt lumea. Cred că am foarte multe complexe, dar nu le arăt. Nu-mi place să fac din asta problema nimănui”, a explicat vedeta.

<!–

Formul de quiz

–>

Nu este prima oară când Dakota Johnson vorbeşte despre problemele sale de sănătate. În anul 2015 a declarat pentru publicaţia AnOther Magazine că uneori suferă de anxietate.

”Uneori mă panichez şi ajung în punctul în care nu ştiu ce gândesc sau ce fac. Am un atac de anxietate. Mă confrunt cu asta mai tot timpul”, a spus Dakota.

Tot in interviul pentru publicaţia Marie Claire, actriţa a vorbit despre anxietatea cu care se confruntă raportată la situaţia globală: ”Sunt anxioasă când mă gândesc la lumea noastră şi la planetă. Mă gândesc constant la asta, undeori mă ţine trează nopţile, toată noaptea, în fiecare noapte. Creierul meu ajunge în locuri nebuneşti şi întunecate”, a adăugat actriţa menţionând ”creierul meu se mişscă cu un milion de mile pe minut”.

Depresia este una dintre cele mai comune afecţiuni, motiv pentru care, în Statele Unite de exemplu, potrivit Alianţei Naţionale de Boli Mentale, estimative 17 milioane de locuitori din America suferă de depresie, în timp ce estimativ 48 de milioane de americani se confruntă cu anxietatea.

 

Preluat de la: csid.ro