talking-business.jpg

Dacă ești antreprenor în businessul mic și mijlociu, fondator de start-up sau profesionist în top și middle management, pregătește-te să fii parte dintr-un eveniment semnificativ pentru lumea afacerilor – Talking Business. Vei avea ocazia să explorezi strategii avansate pentru gestionarea eficientă a resurselor într-un mediu dinamic și competitiv, acoperind aspecte esențiale precum HR, finanțe și tehnologie.

Evenimentul Talking Business se axează pe transformarea digitală și inovația în mediul de afaceri din Republica Moldova. În cadrul evenimentului vor fi explorate strategii avansate pentru gestionarea eficientă a resurselor într-un mediu dinamic și competitiv. De la aspecte cruciale precum HR, finanțe și tehnologie, la soluții practice pentru creșterea și scalarea afacerii.

Vei avea ocazia unică de a interacționa cu 10 vorbitori din Republica Moldova, care vor împărtăși informații valoroase și soluții practice pentru dezvoltarea afacerii tale.

Printre vorbitori se numără:
# Mihail Popescu – „2024 angajați tot mai puțini și mai slabi. Ce facem?”;
# Alina Andriuță – „Erori grave în creșterea/scalarea afacerii”;
# Ruslan Cojocaru – „Antreprenor 2.0”;
# Alexei Munteanu – „Marketingul e mort, trăiască Marketingul”;
# Olga Melniciuc – „Finanțare alternativă”;
# Eva Pogor – „Acces la finanțare”;
# Cristina Bulai – „Cum să-ți dezvolți o afacere prin franciză?”
# Alex Timofte – „Soluții de digitalizare a afacerilor”;
# Vasili Braga – „Impactul AI în businessul de producție și servicii”;
# Andrei Haret – „AI și automatizare în marketing”.

În cadrul evenimentului vei putea să te implici și să participi la sesiuni interactive și de networking, unde vei putea să-ți dezvolți conexiuni valoroase pentru afacerea ta.

Evenimentul se va încheia cu un panel de discuții despre „Viitorul afacerilor din Moldova: Depășirea limitărilor de resurse prin inovație și tehnologie, impactul pe care AI îl are asupra proceselor de business”, moderat de Mihaela Sîrbu, CEO Business Class.

Când va avea loc evenimentul: 18 mai 2024

Unde: Madison Park, str. Ghioceilor, 1

Aici puteți vedea programul complet al evenimentului și să cumpărați bilete.

Preluat de la: diez.md