2459764.jpg
„Berlin” este numele serialului derivat (spin-off) din „La casa de papel”, au anunțat creatorii celebrului serial difuzat de Netflix și care se va axa asupra vieții unuia dintre membrii cei mai carismatici ai bandei de jefuitori, relatează EFE, transmite AGERPRES.

Anunțul a fost făcut marți, cu prilejul unui eveniment intitulat „La casa de papel: El legado„ (La casa de papel: Moştenirea) și desfășurat la Palatul Vistalegre din Madrid. Noul serial va fi lansat de Netflix în 2023 și nu se știe dacă vor participa și alte personaje ale ficțiunii și care va fi subiectul acestui spin-off.

„Este un moment memorabil pentru că am ajuns la capătul unui ciclu, care este însă începutul unuia nou. Am vorbit cu Jesús (Colmenar, producătorul executiv al serialului) și i-am spus că ne îndreptăm spre o direcție necunoscută, poate însă la fel de frumoasă și de emoționantă precum cea care se încheie”, a spus Pedro Alonso, care îl interpretează pe Berlin, fratele mai mare al Profesorului.

El a precizat că şi-ar dori ca acțiunea să-i poată permite „să zboare”, asigurând că simte un uriaș „respect și responsabilitate”, deoarece serialul original a avut o primire foarte bună și speră ca publicul să rezoneze la fel de bine și cu viitorul spin-off.

Anunțul a avut loc după ce în cursul zilei au fost prezentate ultimele cinci episoade ale serialului care vor fi lansate vineri, 3 decembrie, pe platformă.

În ultimul episod al primei părți, lansată în septembrie, s-a încheiat cu mai multe eșecuri pentru banda Profesorului, printre care și moartea lui Tokyo (Ursula Corberó).

În orele care vor urma, membrii bandei se vor confrunta cu mai multe provocări: să scoată aurul și să scape cu viață din Banca Spaniei, înconjurată de forțele armate.

Atât distribuția cât și creatorii serialului au mărturisit că sunt foarte mulțumiți de final și speră ca fanii lor din întreaga lume să fie surprinși și mulțumiți în egală măsură.

Preluat de la: diez.md