mess-e1485726362464.png
Dacă ești curios cum trimiți mesaje la mai multe persoane pe Messenger, secretul stă într-o extensie de Google Chrome care face minuni, scrie playtech.ro.

Pentru situația în care vrei să știi cum trimiți mesaje la mai multe persoane pe Messenger fără a crea unul sau mai multe grupuri, ai nevoie de o extensie. Intitulată MessengerMerge, după ce ai instalat-o din Chrome WebStore câștigi automat un buton nou pe Messenger.com. Dacă obișnuiești intri pe Facebook pentru a folosi Messenger, merită reținut că Messenger.com oferă mai puține surse de distragere, iar oficialii companiei fondate de Mark Zuckerberg oricum fac eforturi să te forțeze să migrați către Messenger.com.

 

img

 

După instalarea extensiei MessengerMerge, nu vei vedea nici un buton nou în Chome și nici o funcție nouă nu va fi foarte evidentă. În schimb, deasupra liste de contacte cu care ai interacționat recent, vei avea un buton cu simbolul +. Prin apăsarea lui, vei putea tasta numele unui maxim de 16 prieteni cărora să le trimiți același mesaj, fără ca ei să fie introduși într-un singur grup. După primele litere tastate, vei primi sugestii din care poți alege contactele care te interesează. Practic, din momentul în care vor răspunde, vei purta o discuție separată cu fiecare dintre destinatarii mesajului cu pricina. Ca un bonus, poți trimite un maxim de trei mesaje diferite către prietenii de pe Facebook dintr-un singur foc. Condiția este să fie vorba de un maxim de 16 persoane. Astfel, se evită posibilitatea expedierii de spam în masă.

Preluat de la: Diez.md