pixel.png

De când cu pandemia, viaţa s-a schimbat, fie că acceptăm sau nu. Tot ce ne rămâne este să ne adaptăm – atât noi ca şi indivizi cât şi industriile. Ce s-a întâmplat cu industria de beauty? Cum s-a schimbat obiceiurile de consumat? Se mai machiază femeile? Se tuns şi vopsesc acasă singure sau aşteaptă ca saloanele să se redeschidă? Am întrebat-o pe Diana Baicu, manager al unei companii lider în industria de frumuseţe profesională.

CSÎD: Cum se schimbă/transformă/adaptează industria de beauty la noile reguli ale perioadei pe care o traversăm?
Diana Baicu:
Cred că trendul diversităţii şi al inclusivităţii care se manifestă global va fi şi mai relevant în perioada imediat următoare. Este foarte important să avem toleranţă şi acceptare faţă de noi înşine şi de ceilalţi. Sloganul nostru este – UNALIKE BEAUTY şi cred că este mai actual ca niciodată.

Produse eficiente, dar care pot fi folosite în siguranţă acasă

CSÎD: Ce îşi doresc consumatorii de produse şi servicii de înfrumuseţare în noul context?
Diana Baicu:
Consumatorul îşi doreşte cea mai bună variantă pentru banii lui. Oamenii înţeleg că frumuseţea trebuie să meargă mână în mână cu sănătatea. Este tot mai interesat de how to-uri simple, entertaining şi utile privind produsele cosmetice . Interesul se mută către produsele foarte eficiente şi cu concentraţii mari de ingrediente active dar care pot crea sensibilităţi dacă sunt folosite nepotrivit aşa că sfatul specialistului este extrem de important.

<!–

Formul de quiz

–>

Diana Baicu


 

Preluat de la: csid.ro