pixel.png

Cu toţii lucrăm de acasă în aceste zile şi încercam să ne obişnuim cu acest stil de viaţă care presupune să petrecem cât mai mult timp în siguranţă. Însă nu uitaţi că rutina de înfrumuseţare trebuie respectată chiar şi în aceste condiţii, pentru a vă asigură că pielea este curăţată corespunzător, dar şi îngrijită. Puteţi să visaţi şi să tânjiţi la tratamentele faciale complete de la salon sau puteţi acţiona acum şi să incepiti să aveţi grijă de pielea voastă ca un profesionist acasă.

Împreună cu FOREO am strâns pentru voi cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea tenului, astfel încât să puteţi avea încă strălucirea pe care o meritaţi chiar şi acasă. Aşadar, să ne facem puţin timp (cu toţii avem) pentru realizarea unui ten mai sănătos şi a unui aspect mai tânăr.

Îndrăgostit de chimie 

Nu mai este un secret că nu vom mai fi la plajă în următoarea perioadă, iar un regim de peeling chimic este permis, astfel încât putem începe perfect noul sezon cu o piele mai tânără şi mai strălucitoare. Aplicaţi seara pe faţa curată, evitând zona ochilor şi a buzelor o soluţie de acid lactic (5%) sau retinol (2%)-o puteţi găsi sub diferite forme în magazinele online de frumuseţe-alegeţi formula cea mai simplă pe care o puteţi găsi. Adăugaţi un ser calmant / hidratant, cremă sau ulei şi lăsaţi magia să funcţioneze peste noapte-pielea dumneavoastră va arăta mai tânără, ridurile vor fi mai puţin vizibile şi tenul dumneavoastră va redobândi o strălucire sănătoasă. Puteţi să utilizaţi procedura alternativ, timp de o săptămâna, pentru a evita posibilele iritaţii. Este în regulă să simţiţi o senzaţie uşoară pe piele în timpul tratamentului, dar trebuie să vă clătiţi bine faţa dacă prezentaţi dureri/iritaţii şi să încercaţi o soluţie de concentraţie mai mică. 

<!–

Formul de quiz

–>

Curăţarea de primăvară

 Ştiţi mai bine cum să vă ocupaţi de gospodărie în aceste zile, dar asiguraţi-vă că şi pielea voastă primeşte aceeaşi atenţie. A sta în casă nu înseamnă că puteţi sări peste rutina zilnică de curăţare a tenului, reziduurile şi substanţele chimice încă se acumulează pe piele şi trebuie înlăturate.

Secrete antice de frumuseţe

Uleiurile organice presate la rece sunt folosite pentru a înfrumuseţa pielea încă din vremurile Romei Antice. Este momentul perfect pentru a începe un tratament naturist care să se potrivească nevoilor pielii tale chiar la tine acasă. Aplică uleiul împreună sau după aplicarea cremei. O scurtă recapitulare a modilui de alegere corectă a uleiului (nu ezitaţi să le combinaţi):

  •  Coşuri, piele grasă, predispusă la acnee-uleiuri antibacteriene şi antiinflamatoare din arbore de ceai, rozmarin, papaya şi chimion negru
  •  Piele uscată sau deshidratată: uleiuri hrănitoare, ulei de lavandă, museţel, seminţe de struguri
  •  Anti-îmbătrânire pentru toate tipurile de piele: uleiuri anti-oxidante, ulei de măceş, ulei de seminţe de kia, seminţe de morcov, rodie

Mai puţin zahăr, mai multă apă

Deoarece frumuseţea vine din interior, asiguraţi-vă că eforturile voastre zilnice pentru o piele mai bună sunt susţinute de o hidratare corespunzătoare. Beţi apa simplă, cu lămâie, infuzie de ceai sau împreună cu oricare aromă naturală doriţi. Amintiţi-vă doar că hidratarea este esenţială pentru frumuseţe, în timp ce zahărul are un efect inflamator asupra celulelor dumneavoastră, evitaţi să-l consumaţi des.

Preluat de la: csid.ro