start-up-cover-5.jpg

Dacă dorești să investești în start-upuri tehnologice cu potențial de unicorn și nu știi de unde să începi, atunci cursul organizat de Mihai Stipanov și Dmitri Namașco îți va oferi o introducere accesibilă în lumea investițiilor în start-upurile din Moldova.

Blueprint scrie că la acest curs vei înțelege cum să:
#1. identifici oportunitățile de susținere a ecosistemului antreprenorial local;
#2. selectezi start-upurile și fondatorii potriviți pentru investiții financiare;
#3. acționezi ca un Business Angel în Moldova;
#4. contribui la creșterea exponențială a ecosistemului;
#5. te conectezi cu investitorii și comunitățile locale ale acestora.

Cursul este potrivit pentru persoanele interesate de investiții în start-upuri, pentru fondatori de start-upuri și pentru antreprenori care vor să înțeleagă perspectiva investitorilor sau pentru investitori care își doresc să-și actualizeze cunoștințele despre piață.

Formularul de preînregistrare la masterclass îl găsești aici.

Pentru acces la conținut, trebuie să te înscrii pe platforma de învățare Dreamclass de la Dreamups creând un cont. După crearea profilului, poți selecta și să te înscrii la unul sau mai multe masterclassuri care te interesează.

Primii 10 absolvenți ai cursului vor primi cadou două ore de mentorat live cu expertul, oportunitatea de a adresa întrebările proprii și aprofundare în subiectele studiate. Toți participanții vor obține un certificat de absolvire la finalul fiecărui masterclass.

Dreamclass by Dreamups este o platformă digitală care oferă masterclassuri în limba română, cu conținut de calitate sumarizat în una sau două ore, create de experți de top din Moldova și România. Platforma își propune să faciliteze accesul antreprenorilor și profesioniștilor la conținut de calitate local și la resurse informative clare pentru o adaptare rapidă la tendințele globale.

Preluat de la: diez.md