whatsapp_95558400.jpg
WhatsApp, aplicație de mesagerie instantanee, a adus o funcție interesantă pentru a îmbunătăți experiența în recuperarea datelor atunci când utilizatorii decid să-și schimbe numerele de telefon. Această nouă opțiune este prezentă în cea mai recentă actualizare a serviciului digital.

Pentru a face acest lucru, trebuie să accesezi secțiunea „Setări”, care se găsește în bara de instrumente situată în partea de jos a interfeței de utilizator. Apoi, trebuie să accesezi „Contul”, de unde, printre altele, serviciul permite să gestionarea confidențialității datelor tale. Apoi accesează „Schimbare număr”.

Această caracteristică interesantă este creată pentru a migra informațiile, grupurile și setările contului de la numărul tău curent la un nou număr de telefon, ceva care se poate întâmpla regulat. WhatsApp avertizează, însă, că nu se poate anula această modificare, așa că trebuie să te gândești foarte bine înainte de a începe procesul.

Pentru a continua, utilizatorul trebuie să confirme că noul său număr de telefon mobil poate primi mesaje text (SMS) sau apeluri. Apoi, dacă faci clic pe „Următorul”, se va deschide o altă pagină din care poate fi verificat numărul nou.

Preluat de la: diez.md