sajdsfbhfd.jpg
Blitznews powered by Trollesss este un proiect nou, inovator în Republica Moldova, inițiat de organizația FORTIUS cu sprijinul European Endowment for Democracy. Blitznews este realizat în colaborare cu TROLLESS, pornind de la scopul declarat al ambelor platforme de a lupta cu manipularea și știrile false și de a contribui la informarea corectă a oamenilor.

Blitznews își propune să asigure o informare rapidă, din surse verificate, despre cele mai importante evenimente ale zilei în chat, fără spam, fără a pierde timpul. Noutatea proiectului constă în faptul că Blitznews selectează cele mai importante știri ale zilei (maximum 3) din surse de încredere, precum Ziarul de GardăUnimediaTV8MoldovaORGDiezRadio Europa Liberă, și le trimite direct în chatul Facebook.

Abonații vor primi zilnic cele mai importante știri ale zilei direct pe chat, preluate de pe platforme de știri de încredere. Abonatul alege când le citește, poate fi sigur de veridicitatea informației și primește știrile direct pe Facebook.

Pentru a primi știrile în chat, doritorii trebuie să se aboneze la Blitznews, nu doar să dea like paginii de Facebook! E simplu! Pentru a te abona scrie-ne „Salut” pe Blitznews sau apasă AICI!

„În fiecare zi, îți vom trimite 3 știri selectate de noi, direct pe Facebook chat și, cel mai important, din surse verificate și obiective. Tu alegi când le citești și poți fi sigur de veridicitatea informației. Vei începe să primești știrile doar după ce te abonezi și în momentul în care apare o știre nouă”, spun fondatorii aplicației.

Preluat de la: diez.md