pixel.png

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, nu doar pentru talentul său, ci şi pentru frumuseţea cu care Mama Natură a înzestrat-o, însă nu mulţi ştiu că solista are o soră mai mică.

Cântăreaţa în vârstă de 31 de ani are o soră vitregă de vârstă cu fiica ei. Alessia are 9 ani şi este fiica tatălui lor, Mihai Iacobescu, dintr-o altă relaţie. După divorţul de Denise Iacobescu, Mihai şi-a refăcut viaţa. Tatăl adoptiv al Antoniei s-a căsătorit cu Bianca, femeia care i-a dăruit o fetiţă. Deseori Antonia s-a afişat cu sora ei, care este pasionată de sport, în special de înot, unde face şi performanţă. Anul trecut, micuţa Alessia a obţinut medalii la competiţii, adunând un munte de premii.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

Cum arată sora Antoniei

Se pare că Antonia se înţelege foarte bine cu noua familie a tatălui său, după cum ea însăşi povestea în urmă cu mai mulţi ani.

„Suntem în relaţii foarte bune. Mă înţeleg de minune cu actuala soţie a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetiţa lor, surioara mea. Îi duc mereu cadouri”, declara vedeta.

Antonia are trei copii pe care îi adoră şi o familie fericită alături de Alex Velea.

 

 

 

 

<!– Aterizare de urgență. Pericol mare pentru 160 de pasageri. Au fost la un pas de…–> CITESTE PE EVZ.RO: Aterizare de urgență. Pericol mare pentru 160 de…
<!– Covid-19. Situația scapă de sub control! Raed Arafat rupe tăcerea–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Covid-19. Situația scapă de sub control! Raed Arafat…

Preluat de la: csid.ro