profimedia-0753405438.jpg

Pamela Anderson, în vârstă de 56 de ani, a captivat din nou atenția fanilor săi printr-o postare recentă pe rețelele de socializare, în care apare fără machiaj. Actrița a strălucit în noul videoclip, arătându-și pielea incredibil de tânără și împărtășind secretele rutinei sale de îngrijire a tenului.

În videoclipul postat, Pamela este văzută aplicând un ser de la propria sa marcă de produse de skincare. Cu un zâmbet radiant și o atitudine optimistă, vedeta și-a exprimat recunoștința față de echipa sa.

„Mica noastră familie devine din ce în ce mai mare și sunt recunoscătoare pentru toți cei care ni s-au alăturat. Împreună, răspândim un mesaj despre îngrijire și iubirea de sine. Avem atât de multe lucruri interesante și abia aștept să le împărtășesc cu voi”, a scris Pamela.

În imagini, actrița este surprinsă în fața unei oglinzi, aplicând produsele de îngrijire a pielii. Chiar și într-un top simplu, Pamela arată uimitor, demonstrând că frumusețea naturală poate fi la fel de impresionantă ca machiajul vedetelor de la Hollywood. După aplicarea produselor, ea și-a trecut degetele prin părul blond platinat, completând astfel ritualul de îngrijire.

Recent, Pamela a împărtășit cu fanii săi imagini din viața sa liniștită din Vancouver. Ea le-a arătat internauților cum și ce gătește și cum își culege singură legumele din propria grădină. Vedeta a subliniat cât de fericită este cu stilul de viață natural pe care îl duce acum. De aproape un an, Pamela apare în mod constant fără machiaj, spunând că acest lucru îi oferă mai multă încredere în frumusețea sa autentică.

Pamela Anderson a declarat că nu îi mai face plăcere să se machieze și că se simte vulnerabilă atunci când își aplică produse de make-up. Ea a subliniat importanța utilizării produselor vegane și cu ingrediente naturale:

„Pentru mine, adevărata frumusețe înseamnă să sărbătoresc autenticitatea. Vreau să arăt ca mine, să mă simt ca mine și asta înseamnă să am grijă de mine, în interior și în exterior”.

Într-o postare recentă, Pamela a reflectat asupra misiunii sale de a răspândi un mesaj de încredere și curaj:

„Scopul este să ne realizăm misiunea proprie pe pământ. Tot ce trebuie să faci este să începi să ai mai multă încredere în tine, să ai mai mult curaj și să fii ceea ce nimeni altcineva ar putea fi. Sunt mândră că fac parte din această lume, în termenii mei. Avem atât de multe lucruri pentru care să fim recunoscători”.

Sursă foto – Instagram, Profimedia

Sursă – https://nypost.com/2024/06/24/lifestyle/pam-andersons-skincare-routine-why-shes-always-glowing/?_gl=1*1g17ddb*_ga*NzY0MjY1NzU1LjE3MTY5ODgxMzk.*_ga_0DZ7LHF5PZ*MTcxOTI5NTc4Mi4yLjEuMTcxOTI5NTc5Ny4wLjAuMA..&_ga=2.205326928.174442554.1719295784-764265755.1716988139

Preluat de la: csid.ro