pixel.png
Iuliana Tudor este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi. Vedeta are aceeaşi siluetă ca la 20 de ani, iar apariţiile sale sunt o confirmare a faptului că este foarte atentă în ceea ce priveşte dieta şi sportul.

Iuliana Tudor, secretul pentru o siluetă ca la 20 de ani

”O femeie care doreşte să fie în echilibru cu ea cred că trebuie să fie organizată, ştie ce vrea, are grijă de sănătatea ei, are grijă să nu ducă acasă problemele de la serviciu şi nici la serviciu problemele de acasă, are grijă să emane iubire şi căldură. Am învăţat să am grijă de mine, să aleg atent alimentele pe care le consum şi să fac mişcare ori de câte ori timpul îmi permite acest lucru”, spune prezentatoarea de televiziune.
 
Micul dejun în dimineţile de vară ale Iulianei Tudor conţine, de cele mai multe ori, fructe proaspete de sezon, cu câteva seminţe sau nuci lângă. Fie că vorbim de pepene roşu, caise, prune, piersici etc.
<!– A scris istorie la Kanal D, dar a semnat cu Antena 1. Trădarea deceniilor! E o megavedetă–> CITESTE PE EVZ.RO: A scris istorie la Kanal D, dar a semnat cu Antena…
<!– Rusia trimite o undă de șoc în Europa. Ce s-a întâmplat în această dimineață–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Rusia trimite o undă de șoc în Europa. Ce s-a întâmplat…
 

”Recomandarea mea ar fi să consumaţi fructe de sezon, dar să fiţi atenţi la cantitate, pentru că fructele îngraşă”, încheie prezentatoarea.
 
Bineînţeles, alimentaţia pe care o urmează vedeta, diferă de la un sezon la altul. În urmă cu câteva luni, Iuliana Tudor ne-a mărturisit că în sezonul rece ”Introduc cât mai multe grăsimi sănătoase, citrice, măresc porţia de pătrunjel, proteine (cât mai puţin din carne, spre deloc), apă mai multă, ceaiuri cu miere, ghimbir, seminţe etc. În plus, încerc să fac mişcare, pilates sau exerciţii de întreţinere pe care obişnuiesc să le fac dimineaţa, acasă”.
 
Aşadar, o alimentaţie sănătoase, orele de sport şi câteva reguli de disciplină respectate cu sfiinţenie pot fi răspunsul către o siluetă mult dorită, indiferent de vârsta pe care o avem. Ce-i drept, cel mai greu lucru pe care-l putem face este să ne menţinem.

Preluat de la: csid.ro