mara-banica-1-scaled.jpg

Mara Bănică, în vârstă de 48 de ani, a decis să facă o nouă intervenție estetică înainte de Paște. Zilele trecute, vedeta a mers iar la cabinetul medicului estetician. A întinerit cu 10 ani, după ce la finalul anului trecut și-a făcut un lifting facial. Cum arată acum? 

Mara Bănică e pusă pe schimbări mari! După ce în luna decembrie a anului trecut și-a făcut lifting facial, acum, ea și-a făcut o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Jurnalista și-a eliminat cearcănele, iar rezultatele i-au surprins pe fanii săi.

Deși mulți au criticat-o că a exagerat cu operațiile estetice, Mara Bănică a precizat că vrea să fie cât mai naturală și elegantă. Așa că a evitat exagerările de ordin estetic. Ea a mai dezvăluit că a trebuit să aștepte câteva luni între procedura de lifting facial și cea pentru eliminarea cearcănelor, deoarece cele două proceduri estetice nu puteau fi efectuate în același timp.

Citește și: Un medic estetician din Constanța este anchetat pentru că a mutilat mai multe paciente. Tinerele au rămas cu sechele pe viață

„Mi-am scos cearcănele. Nu se face intervenția asta odată cu liftingul. Ăsta e motivul pentru care a trebuit să aștept. Intervenția este, de fapt, o completare a liftingului făcut în decembrie, pentru că nu se puteau scoate cearcănele în acea intervenție. A durat o oră și jumătate și a costat 3.200 de euro. În șapte zile îmi scot și firele. M-am operat la Ben Balazadeh, unul din cei mai buni specialiști, e regele liftingurilor”, a declarat Mara Bănică pentru fanatik.ro.

Sursa foto: instagram Mara Bănică

Preluat de la: csid.ro