pixel.png
În ultimele luni, Diana Munteanu a fost una dintre cele mai criticate femei pentru felul în care arată, iar asta pentru că silueta ei pare să fie motiv de îngrijorare pentru mulţi dintre fanii vedetei. Fosta prezentatoare a slăbit, însă mulţi sunt de părere că se află la un pas de anorexie.
 
Sătulă de mesajele răutăcioase primite, aceasta a dezvăluit pe contul de socializare câte kilograme are. După ce urmăritorii ei i-au trimis zeci de mesaje în care au întrebat-o câte kilograme are, având în vedere că transformarea este spectaculoasă, fosta prezentatoare TV le-a răspuns fără reţineri.

Câte kilograme are Diana Munteanu

“53 kg la 1,71 (n.r.: m)? Sunteţi doctor în domeniu?”, a spus Diana Munteanu. 
<!– Scandalul momentului în muzica populară! Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, în fața judecătorilor–> CITESTE PE EVZ.RO: Scandalul momentului în muzica populară! Gheorghe…
<!– Iohannis a semnat decretul! Bani mai mulţi la salariu pentru aceşti români. Majorarea poate ajunge la 25%–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Iohannis a semnat decretul! Bani mai mulţi la salariu…

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

 
Într-un alt comentariu, un medic nutriţionist  a precizat că, potrivit raportului înălţime-greutate prezentat de vedetă, greutatea ei este una perfect normală. 
 
“Arată foarte bine şi raportul greutate/înălţime este bun, îţi zice un medic. Lasă frustrările şi mai bine admir-o şi ia exemplul ei, femeie cu un copil, la 42 de ani arată impecabil. Dacă nu poţi, unfollow!”, a fost comentariul femeii.
 
Mai mult, fosta prezentatoare nu a rămas ”nepedepsită”. Fanii au observant imediat transformarea vedetei din cauza operaţiilor estetice, motiv pentru care, încă o dată, Diana Munteanu nu a scăpat de critici. Mulţi dintre internauţi sunt de părere că vedeta este schimbată total şi o acuză că a exagerat cu operaţiile estetice de la nivelul feţei.

Preluat de la: csid.ro