pixel.png

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate femei din lume şi nu doar pentru talentul său artistic, ci şi pentru felul în care arată şi stilul de viaţă sănătos pe care-l urmează.

Artista în vârstă de 50 de ani, mamă a doi copii, afişează o siluetă impecabilă, iar asta datorită planului alimentar sănătos pe care-l urmează, a disciplinei şi a exerciţiilor fizice pe care nu ezită să le facă. Nu de mult, vedeta şi-a provocat fanii ca timp de 10 zile să nu consume carbohidraţi şi zahăr. Soţul ei, Alex Rodriguez i s-a alăturat în acest proces şi, deşi au mărturisit că la început a fost destul de dificil, cântăreaţa şi-a ţinut fanii la curent cu progresul făcut şi a publicat câte o fotografie cu abdomenul ei, în fiecare zi.

Jennifer Lopez, 10 zile fără zahăr şi carbohidraţi

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

<!–

Formul de quiz

–>

”Ziua 4. Mă simt…mai bine. Cine e cu mine?”, a scris artista în dreptul unui selfie în oglindă în care îşi afişează abdomenul.

De asemenea, Jennifer Lopez a postat într-un InstaStory ceea ce a mâncat în ziua respectivă. Mai exact, esre vorba de ”un bol asiatic”, care conţine avocado, ardei gras galben, varză de Bruxelles, orez din conopidă, castraveţi şi ton, adică un preparat sănătos care o ajută să înlocuiască glorios carbohidraţii şi să elimine pofta de dulce.

Se pare că atunci când nu consumi zahăr şi carbohidraţi chiar îţi este foame tot timpul. Aşa că încercăm să descoperim tot felul de gustări bune”, a explicat cântăreaţa după primele două zile de la lansarea provocării.

Jennifer Lopez a provocat-o la acest challenge chiar şi pe actriţa Leah Remini care susţine că este cu adevărat dificil să renunţi la zahăr şi carbohidraţi.

”Nu, nu sunt făcută pentru asta. Mă duc să mănâncă…poate o porţie de paste, câteva fursecuri, dar voi simţiţi-vă bine”, a scris actriţa Leah Remini.

 

Preluat de la: csid.ro