FotoJet-2-1.jpg

Alegerea unui laptop este de multe ori una complicată. Cu toate acestea, există câteva criterii de care ar trebui să ținem cont în momentul în care urmează să cumpărăm un laptop. În primă instanță, ar trebui să atragem atenția la tastatura și touchpadul acestuia. Ecranul ar trebui să fie plăcut pentru ochi, suficient de luminos și clar. Un alt criteriu ar fi bateria durabilă, datorită căreia laptopul va funcționa toată ziua, fără a necesita mai multe reîncărcări.

În acest sens, siteul The Verge a realizat un clasament al celor mai bune laptopuri ale anului 2022. Echipa #diez a selectat câteva dintre acestea pe care ți le prezentăm mai jos.

Apple MacBook Air M2


Sursă: Becca Farsace/The Verge

Cel mai recent MacBook Air, alimentat de procesorul M2 de la Apple, este cel mai bun laptop pentru majoritatea oamenilor, conform clasamentului celor de la The Verge. Prețul modelului de bază, care include opt GB memorie, începe de la 1 199 de dolari USD.

Apple MacBook Pro


Sursă: Amelia Holowaty Krales/The Verge

Potrivit clasamentului realizat de The Verge, acesta este cel mai puternic laptop pe care Apple l-a produs vreodată. A înregistrat cea mai bună performanță în realizarea unui număr de sarcini, inclusiv codificarea și editarea videourilor. Bateria durează până la 17 ore la o singură încărcare. Versiunea de 14 inchi costă 1 599 de dolari USD în timp ce versiunea de 16 inchi costă 2 099 de dolari USD.

MacBook Air M1


Sursă: Vjeran Pavic/The Verge

Acesta este considerat cel mai bun laptop, la un preț accesibil. Costul acestuia este de 999 de dolari USD. Laptopul este destul de rapid datorită procesorului M1. Funcționează bine pentru editarea fotografiilor și videourilor. Ecranul are 13,3 inchi și opt GB memorie. Bateria durează până la 18 ore la o singură încărcare.

HP Spectre x360 14


Sursă: MonicaChin/The Verge

The Verge a constatat că acesta este cel mai bun laptop care rulează sistemul de operare Windows. Laptopul are 16 GB memorie, iar bateria acestuia durează până la 18 ore la o singură încărcare. Ecranul are 13,5 inchi și costă 1 550 de dolari USD.

Asus ROG Zephyrus G15


Sursă: Amelia Holowaty Krales/The Verge

Siteul The Verge consideră că acesta este cel mai bun laptop pentru jocuri. Bateria acestuia durează până la opt ore la o singură încărcare. Cântărește aproximativ două kilograme și costă 2 000 de dolari USD.

Dell XPS 13


Sursă: Monica Chin/The Verge

Este considerat de către autorii The Verge cel mai bun laptop pentru facultate. Dell XPS 13 este un laptop compact și fiabil, fiind o alegere excelentă pentru utilizatorii de uz general. Prețul acestuia este de 749 de dolari USD.

Topul complet realizat de siteul The Verge în puteți vedea aici.

Preluat de la: diez.md