pixel.png

Pentru a depăşi această perioadă dificilă, Kesha a experimentat numeroase tratamente de înfrumuseţare în timpul izolării la domiciliu alături de iubitul ei, Brad Ashenfelter. Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani, care mărturiseşte că în mod normal este foarte obosită, a decis să-şi ofere timp pentru momentele de răsfăţ de care are nevoie.

Pentru că a avut foarte mult timp la dispoziţie, Kesha a încercat noi tratamente de îngrijire a tenului, dar şi măştile pentru…fesier.

”Am tot folosit măştile pentru fesieri”, a spus Kesha într-un interviu pentru Rafinery29. ”E bine să te ajute cineva să ţi le pui, iar acesta a fost avantajul de a mă afla în carantină cu iubitul meu. Este unul dintre lucrurile care la finalul zilei mă fac fericită”, a continuat cântăreaţa.

<!–

Formul de quiz

–>

Stai. Chiar trebuie să folosim produse cosmetice şi să avem un ritual de îngrijire pentru fesieri? Da. Cu ajutorul produselor potrivite putem chiar ameliora aspectul de coajă de portocală cu care multe dintre femei se confruntă şi care oferă mari dureri de cap. În plus, putem preveni blocarea porilor şi apariţia acneei care, ce să vezi, este prezentă chiar şi acolo.

De asemenea, artista a povestit că a decis să-şi vopsească sprâncenele. Rezultatul?

”Sunt mult mai închise şi au un aspect mai wild. Este ceva ce am descoperit în carantină şi este prima oară când am făcut asta”, a povestit artista.

Pe lângă ritualul de frumuseţe, Kesha a transformat plictiseala cu care s-a confruntat în perioada pandemiei, într-o nouă piesă. Luna trecută, vedeta a înregistrat o nouă melodie intitulată ”Home Alone”, care face referire la celebrul film din 1990 şi care a fost realizată cu ajutorul lui Macaulay Culkin.

”M-am plictisit în casă aşa că am compus o piesă pentru voi, animalelor. Şi un mic video. Se numeşte Home Alone şi este dedicat vouă, oameni sexy care staţi acasă…singuri”, a explicat Kesha în descrierea videoclipului.

 

Preluat de la: csid.ro