eugeniucepoicollage.jpg
Impresionantă combinație între muzică și Sisteme geo-informaționale, însă fără ele viața expertului GIS Eugeniu Cepoi ar fi arătat altfel. Serile în familie sunt uneori conturate de strunele viorii sau clapele pianului, însă devotamentul pentru tot ce înseamnă harta online și punct geo-spațial și tehnologie stă în capul mesei.

Muza în GIS își poate găsi locul și la miez de noapte și o pot valorifica doar cei care îndrăznesc să se trezească și să o localizeze pe hartă, așa se întâmplă și în cazul lui Eugeniu Cepoi.

De ziua sa se tot întreba câți ani face. Pentru că este adeptul frumosului numărat în clipe, nu neapărat în ani.

Astăzi îi spunem „La mulți ani” fondatorului companiei Royal Map, cel care își împărtășește ideile cu multă pasiune, crează proiecte pline de soluții și oferă inspirație inovațiilor din domeniu.

Eugeniu Cepoi este expert certificat internațional în creare, proiectare și coordonare a sistemelor geo-informaționale (GIS), crede și explorează cu tărie orice oportunitate și sparge orice stereotip atunci când e vorba de utilitatea hărților online.

Ce spun colegii de la Royal Map

Eugeniu Cepoi has his birthday today – un mesaj care sunt sigur că va apărea în gânduri, pe pagini digitale și în fața ochilor a oamenilor la o scară foarte mică și aici mulți o să creadă că este vorba de un număr foarte mic de oameni, însă cei ce au descoperit câtuși de puțin lumea cartografiei și GIS își dau bine seama – cu cât scara e mai mică, cu atât suprafața cuprinsă este mai mare.

În gândurile tuturor acestor oameni acest nume ar putea stârni diferite memorii, pe mine însă acesta mă duce în laboratorul de computere al Facultății de Cadastru, Geodezie și Construcții a UTM, în care pentru prima dată prin nemijlocita participare a lui Eugeniu Cepoi am accesat un soft GIS și am deschis un tabel de atribute al unui set de date geospațiale. Îndată după, deși între aceste momente sunt ani de zile, memoria mă duce la terasa unei cafenele în care o discuție cu Eugeniu despre GIS, care era planificată să dureze cam cât ai sorbi o cafea, s-a extins fără să observ pe câteva ore datorită faptului că acest om are o grămadă de lucruri interesante de a spune despre acest domeniu. Din acel moment, nu încetez să mă uimesc de entuziasmul, optimismul și buna dispoziție care se îmbină în el, de care te contaminezi inevitabil interacționând zi de zi, fiind pentru mine un exemplu de profesionalism combinat cu setea de cunoaștere, explorare și extindere a abilităților și cunoștințelor. Eu îi urez ca acest flux de optimism și buna dispoziție să îl însoțească permanent și pretutindeni spre noile realizări. Și în final, citând versurile trupei îndrăgite de Eugen, îi urez ca show-ul să continue! The show must go on!

„La mulți ani Eugen! Să te bucuri de sănătate, prosperitate și să ai succes în tot ceea ce faci. Realizări frumoase alături de familie, colegi și persoanele apropiate.”

„Eugeniu Cepoi este persoana datorită căreia am reușit să îmi împlinesc visul și scopul pus încă din colegiu: să devin inginer în GIS. Nu cred că există o problemă în GIS, pe care Eugeniu să nu o poată rezolva. Afirm asta din experiența de lucru alături de el, pentru că, de câte ori am întâmpinat dificultăți, el a fost și este persoana care e mereu gata să dea o mână de ajutor.

Așa că astăzi, îi doresc un sincer «La mulți ani» și ca toate scopurile puse pentru viitor să devină realitate cât mai curând!”

„Eugen pentru mine înseamnă mai mult decât un director. Pot spune cu certitudine că e un prieten și o persoană de încredere.”

„Domnul Eugen este un șef competent, creativ, amabil, ingenios. Persoana care știe să-și aprecieze subalternii într-un anumit fel, sincer, care denotă o atenție sporită fiecărui detaliu.

De când am început sa activez în cadrul companiei Dvs., am cunoscut oameni minunați, cu suflete curate, Dl Eugen este cu certitudine un șef de nota 10, care știe sa-și crească echipa din punct de vedere profesional! Sunt mândră că l-am cunoscut personal, poate că față-n față nu am avut prea multe întâlniri, însă pentru a-l cunoaște mi-a fost de ajuns acele discuții care au fost destul de explicite!

Un sincer «La mulți ani» pentru Dl Eugen!”

***

De ce dedicații?

Vrem să diluăm feed-ul plin cu noutăți nu tocmai bune despre COVID-19 și să sărbătorim viața, bunătatea și grija unuia față de celălalt.

În același timp, în felul acesta ne puteți ajuta și voi pe noi. O asemenea plasare este echivalentul unei donații pentru echipa #diez (prin PayPal sau alte servicii de transferuri online) ca să poată trece, de acasă, peste această perioadă luminoasă, dar grea. Detalii aici.

Așteptăm #dedicațiile voastre la adresa de e-mail [email protected] sau pe profilul de Facebook Alexandru Lebedev.

 

Preluat de la: diez.md