Aplicația companiei Meta, Threads, numită și „rivala Twitter-ului”, a devenit accesibilă pentru utilizatorii mai multor țări din data de 5 iulie 2023. În dimineața zilei de 6 iulie, Threads avea deja aproximativ 30 de milioane de înscrieri, a transmis Mark Zuckerberg. Totuși, marea „surpriză” a ieșit la suprafață atunci când unii utilizatori ai aplicației au încercat să o șteargă.

Problema este că utilizatorii aplicației nu pot șterge contul Threads fără să șteargă și contul lor de Instagram, punct despre care se specifică și în Politica de confidențialitate suplimentară a aplicației Threads.

„Puteți să dezinstalați oricând aplicația Threads, dar profilul dvs. Threads poate fi șters numai prin ștergerea contului de Instagram”, scrie Threads.

Threads este o aplicație separată de Instagram și se aseamănă foarte tare cu Twitter. Cu toate acestea, conectarea la ea se face în baza unui cont de Instagram. Aplicația vă importă numele de utilizator și starea de verificare din contul de Instagram și oferă, de asemenea, o opțiune pentru a vă importa și fotografia de profil, biografia și alte informații.

Preluat de la: diez.md