1-72.jpg
Crina Stinca este tânăra din Moldova care a devenit Miss Earth Romania 2016 și care urmează să participe la competiția  Miss Earth 2016 concurs care se desfășura în acest an în Filipine în perioada 8 – 30 octombrie 2016.

Crina locuiește la Briceni are dublă cetățenie româna și moldovenească, are 24 de ani, 1.78 m înălțime iar dimensiunile sale sunt 88-61-92. Este absolventă a Facultății de Drept Alecu Russo din orașul Bălți și vorbește fluent 2 limbi străine, rusa și engleza.

Fiind pasionată de make-up, Crina a și-a făcut pregătirea de Make-Up artist sub îndrumarea Elenei Revenco. O altă pasiune de-a tinerei este și design-ul vestimentar. Astfel, Crina va purta in Filipine propriile sale creații. Face sport, călătorește și îi place psihologia.

3

Photo Credit: Facebook/ Miss Earth Romania

„Este o onoarea pentru mine să reprezint România în competiția internațională de frumusețe Miss Earth, una dintre cele mai prestigioase concursuri. După ce am participat în 2015 în competițiile Top Model of the World din Egypt, Miss Intercontinental din Germania și Miss Tourism Queen International din China, participarea din acest an va fi o provocare pentru mine. Voi avea șansa de a-mi testa experiența acumulata în 2015 dar și de a învăța lucruri noi. Sunt fericită că voi acumula o experiență extrem de valoroasă. Știu că pentru a câștiga un asemenea concurs, frumusețea fizică trebuie să fie completată de calități morale și de inteligență. Responsabilitatea pe care o am în acest moment promovând România și turismul României în Filipine, mă ambiționează să dau tot ce am mai bun pentru a ocupa un loc pe podiumul Miss Earth 2016. Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut de la bun început” a menționat  Crina Stinca.

4

Photo Credit: Facebook/ Miss Earth Romania

Evoluția tinerei din Republica Moldova o puteți urmări vizitând pagina sa oficiala de FacebookMiss Earth Romania”, unde veți putea să o susțineți votând România. Aprecierile tinerelor din concurs pe rețelele de socializare vor fi luate în considerație atunci când se va calcula punctajul final al competiției din Filipine.

Photo Credit: Facebook/ Miss Earth Romania

Photo Credit: Facebook/ Miss Earth Romania

În 2016, competiția internațională Miss Earth se desfășoară la cea de-a 16-a ediție, în Filipine, pe data de 29 octombrie. În concurs participă 84 de țări.  Republica Moldova este reprezentată de Tatiana Ovcinikovade, de 18 ani de la Chișinău.

Preluat de la: Diez.md