IMG_7195-e1495350786156.jpg
Organizația de tineret Grow me up îți marchează vara cu amintiri de neuitat, multe emoții și experiență unică. Pe data de 29 august, la ora 12:00, în fața Centrului Internațional pentru turiști (Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 83), va avea loc un City Quest în inima capitalei pentru toți doritorii de a-și demonstra cunoștințele existente despre oraș și de a acumula altele noi.

Un joc interactiv care dezvoltă foarte bine logica, gândirea, lucrul în echipă și orientarea în spațiu.Tinerii sunt invitați să-și incerce forțele într-o întrecere intelectuală distractivă despre orașul Chișinău.

Doritorii împreună cu echipa vor primi întrebările la care trebuie să răspundă și provocările interactive ce trebuie îndeplinite. Prima echipă care va ajunge la punctul de întâlnire și va răspunde corect la toate întrebările va fi premiată.

Participanții vor obține foarte multe emoții pozitive, adrenalină și încă multe alte lucruri bune datorită jocului. Nu ratați ocazia de a vă înscrie la City Quest. Pentru a va inscrie accesați pagina de Facebook sau Instagram.

Preluat de la: diez.md