BeFunky-fddf-5.jpg
Am trecut deja de mijlocul verii și asta înseamnă că muzica de calitate și distracția sunt la cote maximale. Și cum te poți bucura de toate acestea alături de dispozitivele potrivite? Cumpără acum noul Huawei P40 Pro și primești gratuit o pereche de căști wireless Huawei FreeBuds 3. Căștile pot fi conectate prin Bluetooth la noul telefon, iar acest mini ecosistem îți va oferi o experiență completă: foto-video și audio.

În plus, dacă plănuiești să surprinzi în fotografii reușite cele mai frumoase momente ale verii, nu mai trebuie să deții un DSLR. Progresele realizate în domeniul fotografiei mobile cu Huawei P40 Series îi permit fiecărui utilizator modern să se bucure de imagini de invidiat.

Fotografii reușite, chiar și în lumină slabă. Nu e magie, ci tehnologie!

Fotografia poate fi provocatoare, iar cel mai dificil scenariu este fotografierea în lumină scăzută. Pentru un artist, creativitatea începe atunci când învață să își folosească instrumentele (camera) ca extensie a ochilor. Fotografierea în lumină scăzută obișnuia să fie un coșmar, adesea necesitând utilizarea blițului pentru a ilumina o scenă, rezultând un aspect artificial, departe de viziunea creativă. Însă, datorită senzorului Ultra Vision și camerei cvadruple, cu Huawei P40 Pro poți fotografia 24 de ore pe zi.

Fotografierea în lumină scăzută necesită fie o mână antrenată, fie un trepied care să împiedice mișcarea camerei la viteze de declanșare lente. Huawei P40 Pro este echipat cu stabilizare optică a imaginii (OIS) și cu stabilizarea imaginii cu AI (AIS), ceea ce înseamnă că nu este nevoie de viteze de declanșare rapide sau trepieduri, la fel ca pe camerele tradiționale. Dacă telefonul este ținut cu o mână stabilă, tehnologia va face restul.

Cu Huawei P40 Series, selfie-ul perfect există!

Huawei P40 Pro este echipat cu o tehnologie performantă, așa cum demonstrează și modulul mare de cameră Ultra Vision de pe spate. În același timp, pe partea din față găsim un sistem de cameră duală mai subtil, conturat sub forma unei sfere atunci când ecranul este pornit. Acest sistem găzduiește o cameră IR Depth, un senzor de lumină ambientală și de proximitate și camera principală AF (autofocus) de 32 MP, care realizează selfie-uri clare și videoclipuri 4K la 60 fps (cadre pe secundă). Calitatea este spectaculoasă pentru o cameră frontală, afișând detalii foarte clare, precum sprâncenele, strălucirea ochilor și trăsături faciale care sunt adesea estompate pe majoritatea smartphone-urilor. Camera IR Depth ajută la analizarea distanței și a profunzimii subiectului până la fundal și creează o profunzime de câmp mai naturală, în care acesta iese în evidență pe un fundal care nu este focalizat.

Dacă folosești modul „Foto”, camera va recunoaște automat fețele și va trece la modul „Portret”, care afișează opțiuni pentru „Frumusețe și efecte”. Iconița „Frumusețe” oferă trei opțiuni pentru netezirea pielii, conturul feței și ajustarea tonului pielii. Efectul de frumusețe poate fi dezactivat cu opțiunea de a adăuga mai târziu aceste efecte, alături de funcțiile de editare integrate.

Iconița „Efecte” permite crearea unor efecte în fundal (denumite adesea „bokeh”) și depinde în mare măsură de tipul de fundal. Această caracteristică funcționează cel mai bine cu lumini pe fundal și nu poate fi adăugată după realizarea fotografiei, ca în cazul funcției „Frumusețe”. Există și nouă filtre care pot fi activate în modurile „Foto” și „Video”, pe care le poți adăuga și ulterior, folosind funcțiile de editare, care oferă multe alte filtre disponibile și reglaje pentru intensitatea fiecăruia.

Huawei FreeBuds 3, o experiență audio impecabilă

Față de căștile cu anulare activă a zgomotului care adoptă un design inover sau on-earHuawei FreeBuds 3 cu design-ul lor ergonomic, open-fit, au o curbă rotunjită care se potrivește perfect cu canalul urechii umane. Acest design reduce oboseala, disconfortul și efectul de stetoscop, iar căștile sunt mai ușor de purtat și mai potrivite pentru utilizare în toate scenariile.

Noile căști cu cip Kirin A1 introduc sunetul inteligent de la HUAWEI, oferind o experiență True Wireless Stereo mai naturală și mai dinamică, cu anulare activă a zgomotului într-un design open-fit, permițându-le utilizatorilor să se bucure de un sunet clar și confortabil, chiar și într-un mediu zgomotos, îmbunătățind în același timp și vocea. Apelurile se aud la fel de bine ca într-o conversație față în față.

Căștile oferă trei metode de încărcare, atât cu fir, cât și wireless, cea de-a doua opțiune fiind disponibilă fie pe un dispozitiv de încărcare, fie prin încărcare inversă de la un smartphone compatibil, precum Huawei P40 Pro.

Aplicațiile Deezer și A+Gallery, un combo perfect pentru iubitorii de fotografie și muzică

Huawei AppGallery este magazinul de aplicații care vine preinstalat pe telefonul Huawei P40 Pro. În plus, în ultimul timp, majoritatea comunităților de fani HUAWEI menționează MoreApps, o soluție inteligentă și gratuită, lansată de o comunitate de dezvoltatori. Această aplicație ajută utilizatorii să navigheze cu ușurință printr-o gamă variată de aplicații internaționale, pentru a le putea instala pe dispozitiv. MoreApps ajută la descărcarea aplicațiilor social media de top și instalarea lor în doar câteva minute. Aplicația poate fi descărcată din magazinul de aplicații AppGallery.

O aplicație perfectă pentru Huawei P40 Pro și căștile Huawei FreeBuds 3 este Deezer, care oferă utilizatorilor o perioadă premium trial de trei luni imediat după instalare. Sună bine, nu-i așa?

Alte aplicații de music streaming sau podcast streaming care pot fi descărcate tot din Huawei AppGallery, sunt TidalPodcast Addict sau Relaxing Music 2020. Personalizează-ți telefonul cu acestea și bucură-te de o experiență audio uimitoare cu noua pereche de Huawei FreeBuds 3!

A+ Gallery – cea mai bună galerie foto-video din lume

Îndrăgită de milioane de utilizatori, A+ Gallery este, literalmente, cea mai bună și populară aplicație de galerie foto și video din lume. Doar prin câteva clicuri, telefonul tău se transformă într-o adevărată „bancă” de fotografii și videoclipuri, pe care le poți împărtăși cu întreaga lume. Încă un avantaj al acestei aplicații este că A+ Gallery funcționează fără conexiune la Internet și este foarte rapidă.

A+Gallery pune un accent deosebit pe securitatea fișierelor tale. De aceea, oferă un seif securizat în care poți muta fotografiile și videoclipurile create. Ele nu vor fi vizibile în galeria de sistem și în celelalte aplicații, ci doar introducând parola. În plus, aplicația te ajută să răsfoiești mai eficient printre amintirile salvate în telefon, căutând fotografiile și videoclipurile în funcție de dată, locație sau chiar culoarea predominantă.

Dacă vrei să explorezi și mai mult Huawei AppGallery și MoreApps, atunci iată ce aplicații super populare te mai așteaptă: aplicațiile de social media (TikTok, Snapchat, Facebook sau Instagram), aplicațiile dedicate shopping-ului (Aliexpress Shopping, Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Vestiaire Collective, Joom sau Okazii.ro) sau cele mai populare aplicații de gaming (Game of Thrones, Fortnite, Battle RoyaleRise of Kingdoms, AFK Arena, Lords MobileF1 Mobile RacingPUBG MobileHead Ball 2Star Wars – Galaxy of Heroes).

Utilitate, distracție și creativitate. Te poți bucura de toate, cu un singur dispozitiv – Huawei P40 Pro. Iar, dacă decizi să-l achiziționezi acum, vei primi un cadou elegant și util – căștile Huawei FreeBuds 3.

Pentru a nu rata informații actualizate despre noile produse HUAWEI, urmărește pagina de Facebook Huawei Mobile Moldova.

Preluat de la: diez.md