1525419049652.png

La data de 5 mai, începând cu ora 11:00, în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, Consiliul Municipla de Tineret din Chișinău va desfășura un eveniment grandios, care-și propune să adune sute de locuitori ai capitalei pentru a-i informa despre modul sănătos de viață.

În cadrul evenimentului vor fi abordate câteva dintre aspectele unei rutine sănătoase: igiena bucală, cosmetologie, sănătate reproductivă și contracepție, alimentație sănătoasă, sport, acestea fiind abordate prin discuții moderate de specialiști în domeniu.

În cadrului evenimentului, pe lângă zona panelurilor de discuții vor fi comercializate produse bio de la un producător local.

Cei mai curioși și energici sunt invitați la demonstrațiile realizate de BITONIC, în care reprezentanții acestui centru vor demonstra efectele unor produse alimentare asupra organismului, dar și vor pregăti smoothies.

De asemenea, vor fi instalate corturi specializate care vor permite oamenilor să facă pe loc anumite testări privind starea de sănătate (mărsurarea tensiunii, a glicemiei și a indicelui de masă corporală).

 

Preluat de la: zugo.md