cats-5.jpg

Cu o prezență de peste 10 ani la pupitrul știrilor sportive de la Pro TV, Corina Caragea nu numai că impresionează prin profesionalismul său, ci și prin aspectul părului său lucios și sănătos. În timp ce mulți se întreabă cum reușește să arate atât de bine, ținând cont că este expusă zilnic la tot felul de schimbări și folosește diverse produse pentru păr, Corina Caragea dezvăluie câteva dintre secretele ei pentru un păr strălucitor.

Corina Caragea este o prezență atipică în peisajul media românesc, preferând discreția în viața personală și evitând expunerea la evenimentele mondene. Totuși, vedeta nu are cum să nu se remarce prin frumusețea sa și luciul podoapei capilare.

Așadar, ce face Corina Caragea pentru a avea un păr atât de strălucitor și sănătos? Iată câteva dintre secretele ei:

Corina își spală părul doar o dată pe săptămână, considerând că este suficient pentru ea. Acest lucru permite scalpului să producă uleiurile naturale necesare pentru a menține părul hidratat și strălucitor. Totuși, fiecare persoană poate avea nevoi diferite, iar unii ar putea simți nevoia de a-și spăla părul mai des.

Indiferent de brandul ustensilelor de coafat folosite, Corina folosește întotdeauna protecție termică pentru a-și proteja părul de deteriorările cauzate de căldură.

Preferă să rămână brunetă și să nu-și decoloreze părul, evitând trecerile bruște de la o culoare la alta, lucru ce poate deteriora părul.

Își taie vârfurile cam de două ori pe an pentru a preveni uscarea și ruperea părului.

Corina recunoaște că, din diverse motive, chiar și ei îi cade părul. În astfel de situații, încearcă să echilibreze situația prin consumul de suplimente alimentare sau prin includerea mai multor fructe și legume în alimentația sa.

În ceea ce privește alegerea produselor potrivite pentru podoaba capilară, Corina recomandă testarea diferitelor produse pentru a le găsi pe cele care funcționează cel mai bine pentru fiecare în parte.

Pentru volum, Corina își usucă părul cu capul în jos și folosește bigudiuri mari imediat după spălare. Adoptarea unui stil de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate contribuie la sănătatea părului. Evitarea decolorării și vopsirii excesive a părului poate preveni deteriorarea acestuia. Aplicarea uleiului de cocos pe vârfuri cu câteva ore înainte de spălare poate hidrata și proteja părul.

Acestea sunt câteva dintre secretele lui Corina Caragea pentru a obține și menține un păr sănătos și strălucitor. Cu o abordare atentă și echilibrată a îngrijirii părului, fiecare poate să obțină rezultate frumoase și să se simtă încrezător în aspectul său.

Sursă foto: Facebook Corina Caragea

Preluat de la: csid.ro