posta-lui-mos-craciun.jpg
Noutăți bune pentru copiii din Moldova! Fetele și băieții sunt îndemnați să-i transmită scrisori lui Moș Crăciun, în care să-i povestească despre succesele din anul trecut. La fel ca și în anii precedenți, Academia lui Moș Crăciun va recepționa mii de scrisori de la copii de diferite vârste și cu diferite dorințe.

Moș Crăciun, împreună cu ajutorii săi, promit că vor răspunde cu drag la toate scrisorile.

Tot ce trebuie să faci e să scrii o scrisoare cât mai creativă, să o pui în plic și să o duci la poștă. Scrisorile pot fi trimise până la data de 16 ianuarie 2023.

Scrisorile trebuie să fie plasate în plicuri cu mențiunea „PENTRU MOȘ CRĂCIUN” și cu indicarea neapărată a adresei destinatarului. Nu este nevoie de aplicarea timbrelor. Plicurile pot fi lăsate în orice cutie poștală sau la orice oficiu poștal, iar Academia lui Moș Crăciun le va expedia în mod gratuit la destinație.

Din istoria Academiei lui Moș Crăciun: Totul a început în 2001 când a fost semnat certificatul de înființare a Academiei în urma cercetării de mare anvergură, pentru restabilirea imaginii lui Moş Crăciun, tradiţiile şi legendele, legate de acest personaj. În baza materialelor oferite de Institutul Literaturii şi Folclorului Academiei de Stiinţe a Republicii Moldova, a fost confecţionat primul costum a lui Moş Crăciun.

Mai multe detalii despre Academia lui Moș Crăciun găsiți pe această pagină de Facebook.


Campania de iarnă „Poșta lui Moș Crăciun” a fost începută de Poșta Moldovei împreună cu Fundația de Caritate „Clipa Siderală”. Scopul proiectului constă în promovarea și popularizarea celui mai important erou al sărbătorilor de iarnă – Moș Crăciun. 

Preluat de la: diez.md