pixel.png

Platforma “Creative Kids”, dezvoltată de “Ce se întâmplă, doctore?”, lansează tuturor copiilor cea de-a doua provocare din concursul cu premii oferite de elefant.ro.

Şi de această dată, copiii trebuie să fie cât mai creativi şi să realizeze un elefant din orice material sau accesoriu pe care îl au în casă. Platformei „Creative Kids” i s-au alăturat Oana Ioniţă şi copiii săi, care au realizat deja a doua provocare: un elefant din prosoape!

Alăturaţi-vă şi voi celei de-a doua provocări! Creaţi un elefant şi echipa CSID.RO, împreună cu Elefant.ro, vă va premia chiar de 1 Iunie!

Iată aici mecanismul şi regulamentul concursului: https://creativekids.csid.ro/ce-este-creative-kids/

Platforma “Creative Kids”, este un proiect dezvoltat de “Ce se întâmplă, doctore?”, cu sprijinul elefant.ro, şi conţin sfaturi, informaţii şi materiale video menite să stimuleze creativitatea copiilor.

Cu cât sunt mai creativi, cu atât copiii se dezvoltă mai bine, sunt mai sănătoşi, mai sociabili, învaţă mai bine şi au mai multă încredere în ei.

Copiii au un potenţial extraordinar, o imaginaţie peste măsură şi o dorinţă imensă de a descoperi lucruri şi activităţi noi. Iar toate acestea pot fi valorificate la maximum dacă părinţii au grijă ca micuţii să aibă parte de mult joc, de discuţii libere, de un spaţiu amenajat pentru activităţile creative, care îi pasionează.

<!–

Formul de quiz

–>

Preluat de la: csid.ro