Logo-pe-fotografie-15.jpg

În contextul Jocurilor Olimpice, care urmează să se desfășoare în această vară la Paris, Ambasada Republicii Moldova în Republica Franceză lansează un concurs de desen pentru copiii din diaspora țării care au între cinci și 15 ani.

Tema concursului este „Jocurile Olimpice și Paralimpice Paris, 2024”. Oportunitatea este deschisă pentru copiii moldoveni care locuiesc în Franța.

# Desenul va fi realizat în creion sau acuarelă, în format A4 sau A3.
# Lucrarea va ilustra un sport sau o performanță olimpică.
# Fiecare participant poate concura cu un singur desen.
# Lucrarea va fi însoțită de următoarele informații:
— numele și prenumele autorului;
— vârsta autorului;
— titlul lucrării;
— o scurtă descriere care să conțină maximum 140 de caractere;
— locul de trai, adresa de e-mail, numărul de telefon al unui părinte.

Lucrările pot fi depuse în format fizic la sediul ambasadei, situat pe strada 19 Rue Henri Rochefort din Paris. O altă metodă prin care puteți expedia desenele este prin intermediul adresei electronice. Lucrările scanate color vor fi trimise la [email protected], cu mențiunea „Concurs JO2024Paris”. Termenul-limită pentru depunerea desenelor este 17 iunie.

Rezultatele concursului vor fi anunțate în data de 25 iunie. Cele mai reușite desene vor fi expuse la sediul Ambasadei și publicate pe pagina de Facebook a instituției. De asemenea, la finalul concursului participanții vor primi premii.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md