Emirates.jpg
Compania aeriană Emirates din Dubai a elaborat o strategie pentru creșterea numărului de pasageri în plină pandemie. Astfel, pasagerii care aleg să zboare cu această companie vor beneficia de acoperirea cheltuielilor pentru tratament sau înmormântare dacă se infectează cu COVID-19.

„Noua politică a companiei aeriene se numește coronavirus insurace, iar cu alte cuvinte, Emirates va acoperi toate cheltuielile medicale, până la 150 000 de euro (aproximativ 176 000 de dolari) dacă unul dintre pasagerii săi va fi diagnosticat cu COVID-19 în timpul călătoriei. De asemenea, compania va răspunde de cheltuielile camerei de hotel timp de două săptămâni, achitând câte 100 de euro pe zi pentru costurile de carantină”, scrie BUSINESS INSIDER.

În caz de înregistrare a unui deces, Emirates va oferi 1 500 de euro (aproximativ 1 765 de dolari) pentru înmormântare.

Oferta este deja disponibilă și durează până în data de 31 octombrie 2020. Este valabilă timp de 31 de zile din „momentul în care ai primul zbor cu această companie și chiar dacă după aceea ai călătorit mai departe în alt oraș”, spune administrație Emirates.

Costurile de testare nu sunt acoperite din start, iar pasagerii în caz de simptome trebuie să contacteze compania aeriană pentru a obține cheltuielile aprobate înainte de a efectua testul.

Această strategie are drept scop acumularea de cereri ale pasagerilor și stimularea venitului, deoarece compania aeriană a fost grav afectată din cauză că au fost anulate toate zborurile internaționale, chiar dacă au existat câteva zboruri interne pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.

Preluat de la: diez.md