orthodontics_group_cover_01.jpg
Specialiștii de la Orthodontica îi ajută pe oameni să zâmbească larg și încrezător încă din 2011. Iar acum organizează o mega campanie, în urma căreia poți câștiga un tratament ortodontic. 14 noiembrie este ultima zi de votare, grăbește-te!

Mai departe, mai interesant! Două partide, o șansă de câștig!

Bătălia are loc între două partide: Partidul Cavalerilor în frunte cu conservatoarea Angela Bracket și Partidul Ninja, condus de reformatorul Emmanuel Aligner!

De ce să alegi Partidul Cavalerilor

În frunte cu Angela Bracket, partidul Cavalerilor este adeptul metodelor de încredere, care au trecut testarea în timp, de-a lungul anilor. Cavalerii întreprind măsuri hotărâte, aspre, dar foarte eficiente. Doamna Angela Bracket este ferm convinsă că doar disciplina și munca constantă pot aduce rezultate scontate.

<!–

–> <!–

–>

Avantajele partidului:
# brackeții își păstrează titlul, în istorie, de cel mai eficient instrument ortodontic;
# corectează perfect anomaliile dento-maxilare și malocluziile de orice complexitate;
# garantează eficiența tratamentului grație efectului permanent.

De ce să optezi pentru Partidul Ninja

Emmanuel Aligners este ferm împotriva sistemelor rigide și metodelor învechite. Ninja este capabil să câștige alegerile datorită flexibilității și a transparenței acțiunilor îndeplinite. Fără interdicții și restricții rigide care să ne limiteze în calea spre succes. Partidul Ninja crede în unitate, egalitate și integritate!

Avantajele partidului:
# alignerii sunt invizibili și estetici;
# datorită tehnologiilor de ultimă oră, sunt confortabili și pot fi curățați mult mai ușor;
# poți mânca orice-ți dorești, se scot ușor și se pun la loc fără ajutorul medicului.

14 noiembrie este ultima zi de votare! Votează-ți candidatul preferat și poți câștiga o corecție ortodontică!

Viitorul zâmbetului tău este doar în mâinile tale!
P.S. Conform celor mai recente date statistice oferite de către experții independenți de la Organizația Ortodonților Uniți, reprezentanții ambelor partide în alegerile Orthodontica 2021 au o serie de avantaje și dezavantaje.

Prin urmare, citește atent informația de pe site-ul https://alegeri.orthodontica.md/ și decide care este CANDIDATUL CEL MAI POTRIVIT.

Preluat de la: diez.md