ipiccy_image-9.jpg

Blogtop a afișat lista celor mai populari bloggeri din Republica Moldova din ultimele 30 de zile. În listă respectivă se regăsesc bloguri pe diferite domenii, așa precum economie, lifestyle, politică, social, cultură etc.

Mai jos, găsiți lista primelor 10 cele mai citite și urmărite bloguri din Moldova.

#1. Valeriu Saharneanu. Actualitatea politică din Republica Moldova: tendințe politice interne și geopolitice, actori politici, instituții ale statului, partide, lideri și problema de integritate, moralitatea în politică etc.

#2. Ștefan Secăreanu. „Blog Personal. Gând și faptă pentru afirmarea identității românești a Basarabiei”.

#3. Svetlana Vizitiu. Este un blog despre artă, cultură, destine omenești, impresii din viață și cărți.

#4. Vitalie Vovc. „Poveşti, povestioare, gânduri, reflecţii, idei mai profunde şi mai superficiale, grave și ilariante… un punct de vedere şi doar atât”.

#5. Cenaclul Republica. Este un blog cultural despre evenimentele și manifestările artistice organizate la Chișinău.

#6. Elena Robu. Blogul vine să analizeze cele mai importante evenimente din domeniul politic, social și economic din Republica Moldova. De altfel, pe blog putem găsi și rubrica „Vocea diasporei”, dedicată moldovenilor care se află peste hotarele țării.

#7. Kulinarniiblog. Este un blog culinar din Moldova unde găsim diverse rețete în limba rusă.

#8. Cristina Gurez. Este blogul unei jurnaliste pasionate de călătorii. Pe blog găsim impresii, recomandări, experiențe și fotografii din țările vizitate până acum, dar și din Republica Moldova.

#9. Leo Butnaru. Blog personal al jurnalistului moldovean Leo Butnaru, despre artă și cultură.

#10. Aliona Vasilica. Este un blog culinar scris în limba română, unde aflăm rețetele diverselor gustări pe preferințele fiecăruia.

Continuarea o puteți citi aici.

Preluat de la: diez.md