Logo-pe-fotografie-15.jpg

Ne asumăm să credem că în această perioadă majoritatea elevilor sunt în febra pregătirilor pentru bac. Cu toate acestea, este esențial să nu neglijăm activitățile extracurriculare care, la fel, pot spori procesul de învățare pentru „examenul maturității”. În luna aprilie ai ocazia să participi la un joc intelectual și să te înscrii la mai multe concursuri. Grăbește-te să completezi formularul de înregistrare!

Elevii școlilor de muzică și arte din Republica Moldova pot participa la Concursul Național de Muzică Academică „Eugen Doga”. Concursul se va desfășura la următoarele specializări:
# pian;
# instrumente cu coarde (vioară, violoncel);
# chitară clasică.

Mai multe detalii despre vârsta eligibilă pentru participare și actele necesare pentru înscriere află din acest articol.

Termen-limită – 8 aprilie.

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral anunță despre lansarea unei noi ediții a jocului intelectual cu tematică electorală „Ce? Unde? Când?”. Conceptul jocului presupune ca echipele participante să răspundă la o serie de întrebări de logică și erudiție cu tematică electorală.

Informații despre criteriile de eligibilitate și formularul de înregistrare le găsești aici.

Termen-limită – 14 aprilie.

Organizația studențească AIESEC recrutează voluntari. Dacă ai între 18 și 25 de ani, ești un (o) tânăr(ă) ambițios (ambițioasă) și plin(ă) de curaj, atunci nu ezita să te alături asociației.

În calitate de voluntar(ă) vei avea oportunitatea să dobândești abilități în domenii precum:
# dezvoltarea afacerilor;
# marketing și relații publice;
# resurse umane.

În acest articol găsești formularul de înregistrare.

Termen-limită – 15 aprilie.

Oportunitatea este destinată elevilor din clasele a IX-a – a XII-a. Competiția va cuprinde două secțiuni – Istoria Românilor și Istoria Literaturii Române – și va consta în elaborarea unor lucrări de cercetare.

În acest material găsești regulamentul integral al concursului.

Termen-limită – 18 aprilie.

Concursul Național de Arte Plastice „Icoana din sufletul copilului” are drept scop stimularea creativității și valorificarea potențialului artistic al elevilor, prin utilizarea unor tehnici specifice artelor plastice. La competiție pot participa elevii din școlile de arte și arte plastice din Republica Moldova.

Detalii despre perioada de desfășurare a concursului poți afla în acest material.

Termen-limită – 19 aprilie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md