1522837979821.jpg

În premieră, o echipă de cinci fotografi de la National Geographic Society vine în Moldova pentru a instrui tinerii în istorii vizuale și educație mediatică prin imagini. Unul dintre fotografi, Matt Moyer, va avea și o prezentare pe 14 aprilie.

În cadrul evenimentului, Matt Moyer va vorbi publicului larg despre experiența sa de fotojurnalist, despre taberele fotografice organizate de National Geographic în întreaga lume și importanța acestora pentru dezvoltarea unui spirit de analiză critică, despre organizarea în premieră a unei tabere similare în Moldova (orașul Soroca), despre arta fotografică și modalitățile de educație prin istorii vizuale.

Matt Moyer a colaborat cu numeroase publicații internaționale, printre care The Guardian și New York Times. A realizat o serie de reportaje din cele mai periculoase locuri din lume.

La evenimentul, care se va desfășura în sala Imaginarium la Tekwill, la ora 13:00, sunt invitați toți cei pasionați de fotografie și jurnalism, iar intrarea este liberă.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Talentul unui fotograf originar din Moldova, apreciat de National Geographic și Lonely Planet

Preluat de la: zugo.md