pixel.png
Chrissy Teigen se numără şi ea printre vedetele care nu se tem să vorbească despre experienţele lor, mai ales din timpul sarcinii. La o zi după ce s-a aflat că ea şi soţul ei, cântăreţul John Legend, vor deveni părinţi pentru a treia oară, modelul în vârstă de 34 de ani a realizat că în urmă cu puţin timp a trecut printr-o intervenţie de îndepărtare a implantelor mamare, motiv pentru care fanii au fost confuzi şi au crezut că această intervenţie a fost făcută după aflarea veştii.

Chrissy Teigen, însărcinată în timpul intervenţiei de îndepărtare a implantului mamar

”Am făcut testul de sarcină de rutină pe care îl faci înainte de intervenţie. A ieşit negativ. Dar nu era negativ”, a explicat viitoarea mamă. ”La câteva săptămâni de la intervenţie am cumpărat un alt test. De aproape un an de zile, în fiecare lună făceam un test de sarcină şi mă rugam să iasă pozitiv. Nu am mai avut niciunul pozitiv înainte”.
 
Pe data de 19 iunie, John Legend a lansat ultimul său album, Bigger Love, iar Teigen a decis să facă încă un test. Care a ieşit pozitiv.
<!– De ce e în stare Bianca Pop ca să se lanseze în muzică! Imagini interzise minorilor!–> CITESTE PE EVZ.RO: De ce e în stare Bianca Pop ca să se lanseze în…
<!– Medicii nutriționiști avertizează. Leguma preferată a românilor este și cea mai dăunătoare–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Medicii nutriționiști avertizează. Leguma preferată…
 

”Eram speriată. Ştiam sigură că nu este bine să-ţi îndepărtezi implantul atunci când eşti însărcinată, aşa că m-am rugat ca totul să fie în regulă. Am mers speriată la fiecare control şi chiar şi fără operaţie, nu m-am gândit vreodată că voi putea rămâne însărcinată pe cale naturală”, a menţionat modelul care mai are doi copii cu artistul John Legend, fiica sa Luna, în vârstă de 4 ani şi băieţelul Miles, în vârstă de 2 ani, aduşi pe lume cu ajutorul fertilizării in vitro.
 
Din fericire, sarcina nu a fost afectată.
 
„Cumva eu duc dorul embrionilor mei perfecţi, creaţi în laborator, în cadrul FIV-lui. Cu ei mă simţeam invincibilă, în siguranţă. Fertilizarea in vitro a fost o metodă minunată pentru noi de-a concepe. E foarte greu să faci FIV, dar datorită lui avem acum doi monstruleţi minunaţi. Vă jur, n-am crezut în viaţa mea că pot concepe natural. În niciun caz!”

Preluat de la: csid.ro