dffd.jpg
Pentru că ne apropiem deja de sărbătorile de iarnă, iar dorința de a dărui și de a-i bucura pe cei din jur este tot mai mare și mai firească – vinăria Chateau Vartely anunță lansarea campaniei „CRĂCIUNUL VINe cu RĂSFĂȚ”. 

O generoasă promoție de iarnă, așa cum doar Moș Crăciun poate să fie, ce oferă consumatorilor fideli, și nu numai, posibilitatea de a câștiga premii săptămânale. Tot ce trebuie să faci este să cumperi de minim 300 de lei oricare din produsele Chateau Vartely (vinuri, divinuri, rachiile, spumantul) și să înregistrezi bonul fiscal pe site, accesând acest LINK.

Campania va dura până pe 15 ianuarie 2023, iar premiul mare este un weekend de răsfăț pentru 2 persoane la munte, în Romania, la Balvanyos Grand Santera SPA, votat the Best SPA Resort montan din Romania. 

Extragerea premiului mare un weekend de răsfăț pentru 2 persoane, va avea loc pe data de 16 ianuarie, ora 16.00, prin intermediul platformei random.org.

Celelalte premii din concurs sunt: un weekend la vinărie Chateau Vartely, tururi vinicole cu degustare și seturi de vin cadou vor fi extrase săptămânal prin aceeași platformă. Toți câștigătorii campaniei vor fi anunțați pe pagina oficală a vinăriei, dar și pe rețelele de socializare. 

Pentru validarea premiului este nevoie să ai minim 18 ani împliniți și să păstrezi bonul fiscal care dovedește achiziția produselor Chateau Vartely fie din magazinele companiei, fie din magazinele partenere. Și cel mai important e că participă la extragere și bonurile obținute din HORECA așa că dacă mergi în restaurante  si comanzii vinurile  Chateau Vartely poți cere bonul ca mai apoi să îl înscrii în Concurs. Și, nu uita, mai multe bonuri – mai multe șanse de câștig.

Preluat de la: diez.md