1505724661521.jpg

Și în acest an, pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău, Avia Invest, concesionarul Aeroportului, va organiza evenimentul „Air Show”, unde toți participanții vor avea parte de un show aviatic inedit cu participarea renumitelor echipe de pilotaj.

Mai mult, în premieră pentru Republica Moldova, toți vizitatorii vor admira, pe 30 septembrie, trucuri excepționale de la incomparabilii acrobați Dunking Devils. Recent, aceștia au cucerit Slovenia cu performanța sa extremală pe acoperișul unui tren în mișcare.

Avia Invest îi va bucura și pe oaspeții cei mici cu multe activități distractive și educative, se arată în comunicat.

Va fi amenajată o zonă extraodinară pentru copii care va activa pe teritoriului Aeroportului de la ora 10:00 până la 18:00. Aici, cei mici, se vor distra la trambuline, în același timp vor învăța în cadrul atelierelor de creație arta baloanelor de săpun, dar și vor participa la diferite activități și experimente educaționale.

Festivitatea va culmina și cu un concert incendiar, unde vor încânta cu muzica lui formațiile Zdob și Zdub și Sunstroke Project, precum și Dara.

Intrarea la „Air Show” este liberă. Evenimentul începe la 10:00 și va dura până la 18:00. Mai multe detalii, aiciAccesul la eveniment este de la Aeroportul Vechi.

 

Preluat de la: zugo.md