Cover-1-1.jpg
Cu doi ani în urmă, în această perioadă, se deschidea cel mai verde loc în inima Chișinăului – Orangeria Floral Soul. Doi ani mai târziu și o colecție extraordinară de plante, gazdele Floral Soul organizează o aniversare în semn de mulțumire pentru acest timp petrecut împreună și o comunitate a iubitorilor de plante în continuă creștere.

În cinstea tuturor momentelor bune și a oamenilor frumoși ce au pășit pragul orangeriei, în perioada 21 – 24 octombrie, se pun la cale mega reduceri de 20 % la toate plantele și multe surprize verzi care vor fi anunțate pe loc.

Pe 22 octombrie, începând cu ora 12.00, se anunță o zi unbeleafable. Va fi organizată și o petrecere, în cinstea tuturor momentelor frumoase alături de oameni plantastici! Party-ul va începe la ora 17.00 în incinta orangeriei. Se garantează buna dispoziție alături de echipa Floral Soul și TE WA Wines! Dress code-ul este zâmbetul, căci se preconizează multe fotografii. Intrarea este liberă.

________________

La orangerie, găsești mai mult decât plante. Ești ghidat în lumea lor pentru a invita natura în spațiul tău. Vei găsi o varietate mare de specii, rare și neobișnuite, exotice și bine cunoscute, cât și posibilitatea de replantare gratuit. Cactuși, suculente, terarii, ghivece locale semnate de autor, produse de îngrijit, bananieri, strelitzii și chiar și plante carnivore te așteaptă. Tot aici, îți poți aduce planta pentru a o reabilita, în caz că are nevoie de un boost de vitalitate. 

Floral Soul este online pe Facebook și pe Instagram.

Pentru sfaturi și sugestii de îngrijire a plantelor sau pentru o comandă online, accesează platforma www.floralsoul.md sau vizitează orangeria de pe strada M.Kogălniceanu 54.

Preluat de la: diez.md