descărcare-2.jpg
Cu siguranță mulți dintre noi s-au întrebat care este cel mai lung drum din lume care se poate străbate pe uscat, ce lungime are și prin ce locuri minunate trece.

Ai stat vreodată să te gândești care o fi cel mai lung drum pe care îl poți face pe uscat? Dacă da, află că este vorba despre cel care începe de la Cape Town, din Africa de Sud, până la Magadan, în nord-estul Rusiei. Se poate realiza pe jos sau cu orice mijloc de transport pe roți, deoarece peste toate râurile de pe traseu sunt construite poduri, transmite Playtech.

Acest drum are o distanță de peste 22 530 km și străbate 16 țări. Terenul devine mai greu accesibil pe măsură ce avansează spre nord-estul Rusiei. Pentru a duce la bun sfârșit această călătorie, o persoană ar avea nevoie de trei ani din viață. Ritmul trebuie să fie susținut, iar din bagaj nu trebuie să vă lipsească: echipamentul pentru deșert, pentru ploaie sau ..vesta antiglonț pentru regiunile aflate în stare de război, precum Sudanul de Sud.

Pe drum vă puteți întâlni și cu animale periculoase care viețuiesc în pădurea tropicală. Ajungeți sigur  și în cel mai rece loc populat de pe Pământ aflat în Rusia. Veți trece prin Africa, pe lângă Canalul Suez, prin Turcia, Asia Centrală și Siberia. Pe drum veți întâlni și cea mai mică centrală nucleară de pe Pământ, Bilibino.

<!–

–> <!–

–>

Preluat de la: diez.md