diez-share-facebook.png
Cea de-a 70-a ediţie a galei Primetime Emmy Awards – Oscarurile televiziunii americane -, care a avut loc luni seară, la Los Angeles, a avut cele mai mici audienţe din istorie.

Cea de-a 70-a ediţie a premiilor Primetime Emmy, care a durat trei ore şi a fost prezentată de vedetele emisiunii „Saturday Night Live” Colin Jost şi Michael Che, a oferit mai multe surprize, de la o cerere în căsătorie la glume politice şi câştigători neaşteptaţi, potrivit Reuters.

Evenimentul, transmis de postul NBC, a fost, însă, urmărit, în medie, de 10,2 milioane de telespectatori, cu 11% mai puţini decât anul trecut (11,4 milioane de telespectatori), potrivit cifrelor furnizate de compania Nielsen.
NBC a transmis, însă, că şi galele Oscar şi Grammy de anul acesta au avut audienţe în scădere.

Galele Emmy au cunoscut o scădere a audienţelor în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi fani orientându-se spre social media pentru a afla câştigătorii şi pentru a urmări momentele cheie în perioadele lor de relaxare.

Nici cuplul de prezentatori de anul acesta nu a reuşit să câştige atenţia fanilor. Publicaţia specializată Variety a fost de părere că aceştia „nu au reuşit să ridice nivelul de energie din încăpere sau să pretindă că aceasta le-ar aparţine”, iar The Hollywood Reporter a scris că gala a fost un “episod balonat al emisiunii «Saturday Night Live»” şi i-a criticat pe Jost şi Che pentru „un monolog banal”, fiind de părere că actorii „nu s-au potrivit evenimentului”.

Preluat de la: diez.md