1487347707921.jpg

Pentru a fi mai bun cu cei din jur trebuie să arzi mai multe calorii. Oamenii de știință de la Universitatea din Florida Centrală susțin că persoanele care fac zilnic în medie peste 10.900 de paşi îşi revarsă mult mai rar asupra membrilor familiei furia, enervarea, apatia sau alte emoţii negative acumulate de la locul de muncă, comparativ cu persoanele care parcurg zilnic mai puţin de 7.000 de paşi.

De asemenea, cercetătorii americani au explicat că angajaţii, cu care şefii se poartă detestabil la locul de muncă şi sunt stresaţi, îşi descarcă foarte des furia, enervarea, apatia sau alte emoţii negative asupra membrilor familiei. În cadrul unui studiu s-a constatat că aceste persoane obosesc foarte mult la serviciu şi nu-şi mai pot controla comportamentul şi nici gestiona stările de furie atunci când ajung acasă, notează ZUGO cu referire la decopera.ro.

Monitorizând 118 voluntari, care muncesc practic întreaga zi, experţii au ajuns la concluzia că voluntarii care consumau în total peste 587 de calorii, mult mai rar le comunicau membrilor familiei despre supărările, furia, enervarea, apatia sau alte emoţii negative acumulate la birou.

Consumul mai mare de calorii ar putea să-ți salveze relațiile bune cu cei dragi. Pentru a consuma în jur de 587 de calorii ar trebui zilnic să înoţi aproximativ o oră sau să mergi în pas alert timp de 90 de minute.

Preluat de la: Zugo.md