S-a lansat platforma online www.thefutureisnow.ro, unde sunt centralizate nevoile de echipamente şi aparatură ale fiecărui spital public din România, din toate judeţele, în speţa COVID-19. Este vorba despre nevoi de materiale şi echipamente precum halate de unică folosinţă, combinezoane, măşti FFP2 şi FFP3, dezinfectant, mănuşi, ventilatoare şi altele.

Voluntarii Asociaţiei Adrenallina Media iniţiatorii proiectului sunt în legătură cu spitalele, la nivel naţional, şi updatează în timp real volumele echipamentelor necesare.
Astfel, oricine este interesat să doneze pentru un anumit spital – persoană fizică sau juridică – poate vedea exact, în timp real, ce nevoie concretă are instituţia.

Vrei să donezi sau să ajuţi un spital anume?

“Traversăm un moment critic şi urgenţa cea mai mare o reprezintă spitalele şi medicii din prima linie. Este nevoie de fiecare dintre noi şi vrem să facem un apel către toţi cei care pot ajuta – cu bani, cu timp şi expertiză. Aşteptăm ONG-uri partenere, din anumite regiuni ale ţării sau judeţe, alături de noi, ca să vedem cum anume putem fi complementari în a ajuta spitalele cu echipamente. Aşa că cine vrea să ni se alăture ne poate contacta la adresa de email din platformă.”, spune Raluca Mihăilă, fondator Asociaţie Adrenallina Media. 

<!–

Formul de quiz

–>

Preluat de la: csid.ro