Carmen-Bruma.jpg

Ce mănâncă Carmen Brumă într-o zi. La 47 de ani, vedeta are o siluetă de invidiat şi reuşeşte de ani buni să se menţină în formă. Soţia lui Mircea Badea are un corp tonifiat, picioare suple, abdomen cu pătrăţele și talie de viespe. Recent, a dezvăluit ce alimente consumă zilnic.

Ce mănâncă Carmen Brumă într-o zi. Într-o postare pe pagina sa de Instagram, vedeta a dezvăluit ce mănâncă într-o zi de filmare pentru a se menține într-o formă de invidiat. Este regula de la care nu se abate niciodată.

La 47 de ani, Carmen Brumă arată de vis. Și nu e greu deloc. Care e primul lucru pe care îl face dimineața. VEZI AICI care este obiceiul ei! Nu renunță la acest lucru nici măcar în vacanță.

Carmen Brumă a avut probleme cu kilogramele în adolescență, iar de atunci a decis să-și schimbe radical stilul, iar acest lucru se vede pe trupul ei.

Carmen Brumă arată într-un mare fel și oricine poate fi ca ea, urmând sfaturile sale. Sunt la îndemâna oricui. Vezi în continuarea articolului ce este recomandat să mănânci pentru un trup frumos și sănătos.

Preluat de la: csid.ro