game-of-thrones-daenerys-targaryen3-1558306532.jpg
În SUA, peste 4 500 de copii poartă nume în cinstea personajelor din Game of Thrones. Conform datelor prezentate de Administrația pentru Securitatea Socială din SUA, 560 de copii au numele Khaleesi, iar 163 se numesc Daenerys.

În ultima lună, când a fost difuzat ultimul sezon din serial, mai mulți fani care au ales să-și numească copiii „Khaleesi” sau „Daenerys” în cinstea „Mamei Dragonilor” au rămas nemulțumiți de evoluția personajului, scrie independent.co.uk.

Actrița care a jucat rolul „Mamei Dragonilor”, Emilia Clarke, a venit cu un mesaj către părinții care și-au numit copii în cinstea personajului său.

„Cred că și-au numit copii „Khaleesi” în spiritul împuternicirii. Și, totuși, personajul a luat o întorsătură întunecată. Totuși, ea nu-și pierde puterile, nu se îndepărtează de faptul că este o femeie puternică”, a menționat Emilia Clarke.

Emilia a mai menționat că în ultimul episod, fanii vor vedea că există un început, un mijloc și un sfârșit pentru personajul său: „Cred că există oameni care vor fi de acord cu ea, pentru că este o ființă umană.”

Totodată, Clarke a menționat că „Khaleesi” este un nume frumos și i-a plăcut să poarte acest nume.

 

Preluat de la: diez.md