diez-share-facebook.png
Fotografiile tale toate au rost. Să reflecte cât mai în detaliu atmosfera de la cele mai frumoase evenimente şi sărbători, căci toamna aceasta sunt destule. Felurile şi savoarea bucatelor pregătite cu mult drag, mireasma florilor, cadourile primite, emoţiile trăite, totul este important. Iar tot ce-i mai frumos se împărtăşeşte cu prietenii care-s mereu disponibili pe reţele de socializare. Fotografiază cât încape, fă live-uri şi fii mereu online pentru că la cartela Prepay de la Unite ai trafic gratuit şi nelimitat pe reţelele de socializare Facebook, Odnoklassniki şi Messenger.

În plus, cu Cartela Prepay de la Unite, navighezi gratuit şi pe site-urile companiei www.moldtelecom.md, www.unite.md, în aplicaţiile Multiscreen, UniteTalk şi MyMoldtelecom.

Fără contract sau abonament lunar, eşti liber, trendy şi mereu online pe reţele sociale căci ştim bine, toată gaşca e acolo.

Traficul generat prin accesarea link-urilor care te redirecţionează către website-uri terţe precum YouTube, RuTube, portaluri de ştiri, din aplicaţiile şi reţelele de socializare, se taxează conform planului tarifar standard.

Limitele nu sunt pentru tine. Navighează gratuit şi nelimitat pe reţele sociale cu cartela Prepay de la Unite. Partea a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluţii mobile – fixe – Internet şi TV integrate.

Preluat de la: diez.md